AKTUELNO

Komšije za Radu Manojlović imaju samo reči hvale, jer kako kažu, uvek je prijatna i svima se uljudno javi, pa čak i onda kada nije raspoložena.

Kako su naveli, žao im je što nema partnera, a smatraju i da je Milan Stanković bio idealan dečko za nju, ali da je to kasno shvatila.

- Stalno je viđam u društvu sestre Marije. Pročitala sam u medijima da joj je ona sada i menadžer. To je lepo, ona je sigurno neće oštetiti i najiskrenije će je savetovati i raditi u njenu korist. Ne znam da li ima nekog, nisam ni čula ni videla ništa. Iskreno da vam kažem, meni se čini kao da ona tek sada, nakon mnogo godina, shvata da nije trebalo tako lako da prokocka onog malog Milana. Bio je to dobar dečko, vidim okrenuo se veri. Pametna odluka, oduvek mi je bio previše fin i neiskvaren za javni posao - rekla je komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvesna starija gospođa, pak, priča kako je Radmila jednom dobila cveće, ali ne može da tvrdi baš od koga.- Stvarno ne volim da tračarim. Jednom je jedan mladić iz automobila izašao sa buketom ruža, a ona ga je čekala ispred zgrade. E, sada, da li joj je prijatelj ili dečko, ne mogu da kažem. Međutim, pre nekoliko meseci sam je jednom videla uplakanu. Baš mi je delovala iscprljeno i neraspoloženo. Šta li se tu zbilo, sam će ga Bog znati - prokomentarisala je ona.

Autor: Pink.rs