AKTUELNO

Iako se svi ukućani polako pripremaju za žurku, Saška Karan i Bane Čolak imaju vremena da uz kafu pričaju o pevačima koji im nisu ni približno simpatični.

Kako se bliži novogodišnja žurka koju je Veliki šef ponovo organizovao kako bi se ukućani osećali kao da su kod kuće, ushićeni takmičari pripremali su se da ponove najluđu noć.

Dok svi zadrugari dočekuju reprzu Nove godine, Bane i Saška imali su vremena da uz kafu proćaskaju šta misle o nekim pevačima i kako komentarišu njihove postupke.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Saška dugo godina na estradi te da tako poznaje mnogo pevača o kojima mnogo toga zna, ali postoji neko ko joj se nimalo ne dopada, a sa čijim razmišljanjem se Bane složio.

Reč je o Eri Ojdaniću koga je Saška prozvala zbog nedoličnog ponašanja sa pridikom da se ne ponaša u skladu sa svojim godinama.

Foto: Pink.rs

Ološ belosvetski, znaš li ti koju je šamarčinu dobio od mene. Pokušavao je da se zaj***** sa mnom, samo sam mu rekla "mrš', ološu jedan"! - ispričala je Saška.

Bane se i te kako složio sa Saškinim mišljenjem o ovom pevaču i uporedio ga sa Borom Drljačom, za koga ima samo reči hvale.

Foto: Printscreen Youtube

Ma Bora je super čovek, nema šta, on je mnogo drugačiji i izuzetno ga cenim i poštujem - nastavila je Saška.

Očigledno je da je Saška imala žestoku raspravu sa pevačem Erom Ojdanić, pa je zbog toga oplela najstrašnije po njemu, a šta je još ispričala o njemu pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K. R.

#Andrija Era Ojdanić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'