AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Pevačica Lena Čolak gostujući u jednoj emisiji otkrila je kako na nju utiču negativni komentari. Iako je na sceni već dugo, pevačica kaže da je i sada povrede neke reči.

Naravno da utiču negativni komentari, ali opet neko ko odluči da se bavi estradom mora da prihvati da je to tako i da se nosi sa tim. Ako niste spremni da se nosite sa takvim komentarima, onda ne treba da se bavite ovim poslom, rekla je ona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica ističe da sa druge strane mora da postoji granica i da se prepoznaje kada je neki komentar dobronameran, a kada vređa nekoga.

Mora da postoji granica. Postoje ljudi koji su zli i koji komentraišu na društvenim režama, ali mora da postoji granica u komentarima. Sasvim je u redu da se nekome ne sviđa nešto, ali vređanje i pretnje su nešto preko ne treba prelaziti olako.

Lena dodaje da do neke granice može da trpi loše komentare, ali i da njenim društvenim mrežama postoje blok liste.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Zašto ja moram kao javna ličnost da trpim da neko leči komplekse i frustracije na meni. Neću dozvoliti to, smeta mi, ali ne mogu da prihvatim sve. Negde ih čak i pustim do neke mere da kometarišu, a neke komentare obišem i vrlo rado blokiram te ljude, zaključila je ona.

Autor: Pink.rs