AKTUELNO

Fizički izgled poznate glumice promenio se u velikoj meri u odnosu na period kada je igrala u kultnim filmovima u kojima ju je publika zavolela.

Filmovi koji su, nema sumnje, ostavili neizbisiv trag u jugoslovenskoj kinematografiji jesu "Lude godine", "Došlo doba da se ljubav proba", "Žikina dinastija", "Kakav deda, takav unuk" i mnogi drugi u kojima je proslavljena glumica Jelena Žigon tumačila lik Jelene Todorović, Milanove supruge i prije legendarnog Žike Pavlovića.

Foto: Printscreen Youtube

Njihove nezaboravne dogodovštine, međuljudski odnosi i ljubavna priča Bobe i Marije decenijama su oduševljavale publiku sa ovih prostora, a Jelena je dugo važila za jednu od najlepših domaćih glumica.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Jelena Žigon je nakon uloge Žikine prije imala niz angažmana u domaćim filmovima i TV serijama, ali čini se da je publici ipak ostala najdraža kao Jelena Todorović.

Ona se nedavno pojavila na jednoj konferenciji za medije, a oni koji dugo nisu imali priliku da je vide jedva su prepoznali glumicu.

Foto: e-stock Masanori Jošida/Instagram

Foto: Masanori Yoshida/e-stock

Budući da su od kultnih filmova prošle decenije, godine su ostavile traga kada je reč o fizičkom izgledu Jelene Žigon, ali neosporno je da glumica koja je u devetoj deceniji izgleda odlično za svoje godine.

Foto: Masanori Yoshida/e-stock

Podsetimo, Jelena je bila u braku sa Stevom Žigonom, srpskim filmskim i pozorišnim glumcem, koji je preminuo pre jedanaest godina. U svom dugogodišnjem braku dobili su ćerku Ivanu Žigon koja se, takođe, bavi glumom.

Autor: D. Tanasijević

#Jelena Žigon

#glumica

'