AKTUELNO

Prema navodima srpskog zeta, uskoro bi trebalo da svojoj lepšoj polovini ispuni najveću želju i sa njom osnuje veliku porodicu.

Kako se spekuliše u inostranim medijima, srpska teniserka Ana Ivanović uskoro bi mogla da se ostvari u ulozi majke i rodi prvo dete nemačkom fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru!

Naime, bračni par se nedavno pojavio na dodeli nagrada BAMBI u Nemačkoj gde su privukli ogromnu pažnju taošnjih novinara koje je zanimalo da li će Bastijan uskoro ostvariti veliki san svoje supruge Ane koja mašta o velikoj porodici, pa je fudbaler kroz osmeh dao zanimljiv odgovor.

Uskoro. Sve ćete znati uskoro - bilo je sve što je rekao Švajnštajger.

Još jedna potvrda ovih spekulacija stigla je od Ulija Henesa, koji je nedavno ponovo izabran za prvog čoveka Bajerna. Na jednoj konferenciji za medije direktno je odgovorio na pitanje novinara da li će pokušati da Bastijana vrati u Minhen.

Koliko sam čuo, Bastijan će se uskoro povući iz fudbala. Shvatio sam da mu je prioritet planiranje porodice. Kada bismo ga vratili u Bajern, ne bismo mu učinili uslugu. Mislim da su mu prioriteti drugačiji i da nije previše zaiteresovan za fudbal - objasnio je on.

Ipak, Ana još neko vreme neće moći da ode na trudničko bolovanje zbog unapred ugovorenih obaveza, a ukoliko bude prekršila vredne reklamne ugovore, sponzorima će morati da plaća visoke penale.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

#Fudbaler

#Teniserka

'