AKTUELNO

Promena je evidentna!

Rediteljka i glumica Jelena Golubović trenutno je učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruge. Međutim, ovo nije prvi put da je ona u jednom ovakvom šou programu. Poznata po britkom jeziku i tome što nikome ne ostaje dužna, Jelena je pokupila velike simpatije gledalaca, ali i mržnju ljudi sa kojima je provodila vreme u rijalitijima.

Foto: RTV Pink

Prvi rijaliti u kom se rediteljka pojavila bila je "Farma 5" 2013. godine, u kojoj je odnela pobedu. Ona je tada ratovala sama protiv svih, a jedinu podršku imala je od pevača Čupa Kalača, koji ju je, par minuta pre nego što je proglašena pobednicom, zaprosio. Jelena je na Farmi odmah privukla pažnju tako što je pokazala grudi uz konstataciju da joj nije jasno zbog čega se druge učesnice ustežu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije jedini put da je Jelena učestvovala u Farmi - dve sezone kasnije ponovo je postala deo ovog šou programa, ali tada nije ušla sama, već sa majkom Svetlanom Cecom Golubović. I tada je pobedila, sa 58 posto glasova, dok se na drugom mestu našao pevač Žika Đorđević.

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE JOŠ: LJUPKA VAN SEBE ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Toj ženi treba stručna pomoć, zbog nje sam danima u šoku!

Jelena trenutno u Zadruzi ratuje sa skoro svim zadrugarima, a jedina drugarica joj je Saška Karan, sa kojom je ranije imala sukobe. Da li će uspeti do kraja rijalitija da se posvađa i sa njom i hoće li doći do svog cilja, što je svakako još jedna pobeda, videćemo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se tamo značajno ugojila, zbog čega joj mnogi obožavaoci zameraju, ističući da nisu navikli da ona samo jede i leži, a i neki cimeri u najgledanijem rijalitiju u regionu, naročito Miljan Vračević, zbijaju šalu na račun njene kilaže.

Autor: N. Vujčić

#Farma

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

'