AKTUELNO

Direktorka programa TV Pink Milica Mitrović nedavno je putem svog instagram naloga otkrila da megalomanski projekat ružičaste imperije, rijaliti "Elita", startuje sa emitovanjem 3. septembra sa početkom od 21 čas.

Ovoga puta, Milica Mitrović na svom instagram profilu podelila je video klip kojim je najavila početak "Elite", a ono što je sigurno jeste da je odbrojavanje do početka najglamuroznijeg i produkcijski najzahtevnijeg projekta koji će zasigurno u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, počelo.

Foto: Pink.rs

Ono što je svima i više nego jasno jeste da sve puca od glamura i luksuza, a video klip pogledajte u nastavku.

Pink, kao višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, krčka u svojoj "ružičastoj kuhinji" do sada neviđeni projekat na našim prostorima i šire, koji će sigurno ispisati novu TV istoriju.

Za potrebe "Elite", velelepno imanje u Šimanovcima potpuno se renovira, a radove na ovom projektu lično nadgledaju vlasnik i direktor Pink Media GroupŽeljko Mitrović, kao i direktorka programa TV PinkMilica Mitrović. Kako saznajemo, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobiće nove tonove, te i vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS

Takođe, vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, na svom instagram nalogu najavio je i specijalnu gošću "Elite". Naime, reč je o Leposavi, ali ovoga puta u boljoj verziji, Barbi Leposavi. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja. Za sam kraj dodao je da je ovo samo delić stvari koje će biti impelmentiran u ova projekat koji će baciti u senku slične TV formate svetskih TV stanica.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆC/Instagram.com/zeljkomitrovic

Autor: N. Ž.