AKTUELNO

Predrag i Ana Rajković nedavno su postali vlasnici novog luksuznog stana na Vračaru, koji se nalazi u neposrednoj blizini penthausa u kome su dosad živeli kada su bili u Beogradu.

Reprezentativac Srbije i njegova supruga neretko ističu da ušteđevinu ulažu u nekretnine, jer žele da njihova deca budu obezbeđena, a kako Kurir saznaje od izvora bliskom paru, golman i njegova supruga su za novu nekretninu iskeširali neverovatnih milion evra.

Foto: Instagram.com/@rajkovic__ana

U pitanju je stan u prizemlju sa velikim dvorištem, na čemu su posebno insistirali prilikom biranja lokacije. Dvorište će biti uređeno tako da u potpunosti bude podređeno njihovim sinovima, kojima će ovo biti idealno mesto za igru kada su u Beogradu. Tu će imati i bazen okružen zelenilom, a za samo opremanje zadužena je Ana, koja je već angažovala dizajnere enterijera kako bi joj pomogli.

Iako su i do sada živeli u luksuznom penthausu na Vračaru sa otvorenim krovom, Rajkovići su shvatili da bi im zbog dece ipak više odgovarao stan u prizemlju i većim prostorom napolju, tako da su posle dužeg traganja našli jedan u gradnji, koji im je odmah zapao za oko.

Predrag i Ana će se u novi životni prostor useliti za nekoliko meseci, kad radovi, koji su se malo odužili, konačno budu završeni, dok će stan u kome sada žive prodati.

Foto: Instagram Printscreen

Kao što je poznato, golman trenutno brani za španski klub Majorka, gde porodica živi već godinu dana, nakon što su se na ovo ostrvo preselili iz Francuske, gde su živeli tri godine. Kad im obaveze to dozvole, oni dosta vremena provode i u Beogradu, a kupovina novog stana, koji će biti prilagođen i potrebama njihove dece, bio je logičan izbor za sportistu i njegovu lepu suprugu, inače, bivšu rukometašicu.

Iako ne voli da govori o privatnom životu, Ana je jednom prilikom za medije istakla da ona i njen suprug ulažu svoj novac u nekretnine.

- Peđa i ja uvek razmišljamo o budućnosti i tri koraka unapred, zato i ulažemo u nekretnine. Ima ko da ih nasledi i cilj nam je da nam deca budu obezbeđena, a nekretnine su najbolja sigurnost - rekla je Rajkovićka.

Podsetimo, Rajkovići su ove godine definitivno imali dosta troškova, pa pored novog stana, odnedavno mogu da se pohvale i novim skupocenim automobilom. Reč je o jednom od najskupljih automobila na svetu, marke "majbah", koji košta 250.000 evra, a koji je Predrag kupio Ani kao poklon i iznenađenje za godišnjicu braka koju su nedavno proslavili.

Foto: Instagram.com

Da se Predrag potrudio oko svakog detalja, videlo se i po tome što je na automobil zalepio i veliku crvenu mašnu. Rajkovićka je snimila i unutrašnjost svoje nove mašine, gde vidimo da na zadnjim sedištima imaju i dva ekrana, na kojima će njihova deca moći da gledaju crtaće u toku vožnje.

Autor: N. Ž.