AKTUELNO

Uzbuđenje je bilo na vrhuncu kada su Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović okupili svoje najbliže i organizovali svadbeno slavlje, koje će ove godine obeležiti svoju 32. godišnjicu braka.

Događaj je bio smešten u elegantnom okruženju hotela 'Interkontinental', gde su se održavali razni aspekti ovog posebnog dana. Kako su mediji prenosili, za organizaciju svadbe utrošeno je značajnih 50.000 nemačkih maraka.

Među zvanicama su se našli gosti iz raznih krajeva sveta, dodajući internacionalni šarm celom događaju. S obzirom na impozantan broj od oko 650 različitih vrsta jela koje su gosti mogli da uživaju, svadba je postala svojevrsno kulinarsko iskustvo.

Sam događaj nije prošao neprimećeno - čak je i televizijski program prekinut kako bi se mladenci uključili uživo i podelili svoju sreću sa svima.

Venčanica koju je Lepa Brena nosila bila je posebno šivena za nju, a poznati brend Dior je stajao iza njenog elegantnog izgleda. S druge strane, Boba Živojinović je zablistao u klasičnom crnom smokingu.

Njihova romantična priča ima svoj koren u događajima pre mnogo godina, tokom snimanja filma "Hajde da se volimo 2". Tada su se prvi put sreli, dok je Brena iznenada prepoznala Bobu dok je prolazio. Ta prva susretljivost je samo potvrdila da je sudbina igrala svoju ulogu u njihovom zajedničkom putovanju.

Danas, nakon više od tri decenije zajedničkog života, Lepa Brena i Boba Živojinović nastavljaju da inspirišu i dele svoju ljubavnu priču sa svetom.

Autor: Pink.rs