AKTUELNO

Aleksandrin muž redovno priča da treba da ostavi duvan da bi odmarala glas do nastupa, ali ona nema nameru da se odrekne poroka.

Pevačica Aleksandra Prijović zakazala je nedavno i treći koncert u beogradskoj Areni zbog velikog interesovanja, a kako se nastup bliži, sa suprugom Filipom Živojinovićem posvađala se zbog cigareta!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako mediji prenose, Prija, koja je strastveni pušač, ne planira da se odrekne nikotina iako za tri koncerta, koji će biti uskoro i traju nekoliko sati, mora da čuva grlo.

- Filip je nekoliko puta skrenuo pažnju Aleksandri da prestane da puši do koncerta, ali nije slušala. Rekla mu je da je i ranije pevala i da joj to nije uticalo na kvalitet glasa. Pre neki dan su bili na večeri i kad je Filip video da Aleksandra otvara drugu paklicu, uzeo joj je cigare, pa su krenuli da se koškaju pred svima. Kako se Filip šalio, Priji nije bilo nimalo smešno, pa je počela da viče, a gosti koji su sedeli okolo u bašti restorana su bili šokirani - priča nam izvor koji se zatekao na licu mesta, pa nam je dalje otkrio da je posle kraće drame sve bilo u redu:

- Filip je popustio iako je posle svađe rekao da ostaje pri tome da Prija treba da prestane da puši. Objašnjavao je prijateljima s kojima su izašli na večeru da, iako dosad nije imala problema, glas iznenada može da pukne, a nikome nije cilj da se bruka na nastupu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Inače, Aleksandra kaže da jedva čeka da dođu termini za koncerte da bi se družila s publikom. Kad je zakazivala prvi koncert, nije imala pojma da će interesovanje biti toliko i da će se otvoriti i treći termin.

- Kad je počelo sve ovo oko koncerta, nisam mogla ni da sanjam da ćemo da pravimo tri Arene. Preponosna sam i prezahvalna, a hvala vam i za rasprodate koncerte u regionu. Filip je tu za mene do te mere da bi sve ovo bez njegove pomoći bilo nezamislivo. Radujem se druženju s publikom i već sad je smišljeno sve ono što ćemo da predstavimo svima onima koji dođu na koncert da zajedno uživamo - rekla je nedavno Prija.

Prešišala i svekrvu Brenu

Prijina svekrva Lepa Brena zakazala je svojevremeno dva koncerta u beogradskoj Areni, međutim snajka ju je, po svemu sudeći, brzo prešišala, pa je kroz nekoliko nedelja maltene sva tri zakazala i istom brzinom rasprodala. Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, Prija je na dobrom putu da napravi veću karijeru od Brene, kao i da ima veći broj hitova.

Autor: pink.rs