AKTUELNO

Odmah se oglasila na mrežama!

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj u julu ove godine u tajnosti su se zavetovali na večnu ljubav pred Bogom.

Ona se preselila kod njega u Sevilju, a sada je doputovala u Beograd i na mrežama se odmah oglasila.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

Naime, Anastasija se snimala u automobilu, stavila je crne naočare za sunce, a na licu nije imala ni trunku šminke, a burma je bila u prvom planu."Prelepa", "blistaš", "mnogo si lepa", samo su neki od komentara.

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj zavetovali su se pred Bogom na večnu ljubav u manastiru Rajinovac nedaleko od Beograda.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

Oni su sve obavili u tajnosti, a venčanju su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i kumovi. Anastasija i njen suprug ovaj manastir u Begaljici izabrali su jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina.Cecin duhovnik, Stefan Šarić godinama je služio službu upravo u ovom manastiru.Anastasij Ražnatović kuma na crkvenom venčanju bila je najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović, a pevačica je tu odluku odavno donela.Gudelju je kumovao takođe drug iz detinjstva.

Autor: M.K.