AKTUELNO

Folk pevač Darko Lazić ženi se u sredu, a njegova supruga Katarina, s kojom je već sklopio građanski brak, uveliko sprema svadbu. Katarina je pokazala neke detalje i elemente pred svadbeno veselje, te otkrila kako će izgledati njihova dekoracija.

Darkova žena odlučila se za bele detalje i dekoraciju, a spekuliše se i da će celokupna svadba biti tradicionalna s obzirom na to da se održava u Lazićevom kraju, u Brestaču i Pećincima.Mediji su već pisali da folker nije žalio za svadbu za koju već spremio automobil kojim će se voziti, a čija je vrednost milion evra. kako navode, Darko i Katarina voziće se u luksuznom lambordžiniju.

Crkveno venčanje će biti u Darkovom rodnom Brestaču. Svima je bilo neobično da će se zavetovati na večnu ljubav pred Bogom u sredu, kada se po običajima posti. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se Lazić i venčati.

Foto: Instagram.com

- Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza - tvrde iz crkve.

- Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan - dodali su iz hrama.

Autor: M.K.