AKTUELNO

Sitno brojimo do početka emitovanja spektakularnog projekta koji svi željno iščekuju!

Još samo pet dana ostalo je do početka emitovanja najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg TV projekta ''Elita'', koji počinje sa emitovanjem 3. septembra na televiziji Pink, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima. 

Ekipa našeg portala prisustvovala je sistematskom pregledu budućih učesnika ''Elite'', a tamo smo razgovarali sa prvom zvanično potvrđenom i otkrivenom učesnicom ovog do sada neviđenog projekta, svima dobro poznatom Milenom Kačavendom.

Foto: Pink.rs

Kačavenda je za Pink.rs progovorila o svojim planovima za predstavljanje u ''Eliti'', pa osula rafalnu paljbu po Ani Ćurčić i Aci Buliću, a otkrila je i kakve planove ima sa budućim cimerom Markom Đedovićem.

- Ja sam čula da pričaju da mi je Đedović kao rođeni brat. Jedva čekam da se upoznamo, on je to dobro rekao da nas čeka kafica puna čemera pored WC šolje. Ne mogu da dočekam! Ja i on ćemo morati da zaključimo sezonu šest. Ne planiram da sam njim pričam jedno, a drugo kod crnog stola. Planiram da budem sređena uvek, ne razumem zašto pojedini ljudi tamo izgledaju kao da ih je poplava izbacila, recimo Ana Ćurčić - rekla je Milena, pa dodala:

Foto: Pink.rs

- Vozila sam se po Adi Bojani i videla tablu ćurke, a na Instagramu postoji profil ''Ober ćurke'' koji je mene sve vreme pljuvao, dok sam branila Anu. Ne znam ko stoji iza profila, otkad smo zaratile, oni su na mojoj strani. Ja nisam ispratila da je Žana nju nazvala ćurkom,, pa je ispalo da sam ja dolila ulje na vatru. Ja nju zapravo ne zovem Ana Ćurčić, nego Ana k**čić. I Aca Kulić. Dopalo mi se kad ga je Žana nazvala Maca Kulić TikTok. On je sebi dozvolio nešo što sebi ne bi smeo da dozvoli. Zanela ga svetla reflektora, ali nije bio klikeraš do samog kraja kad je Ana u pitanju. Ja sam lično Bulića uvukla u sve ovo da bude podrška Ani. Naknadno je u medijima rekao da se sam priključio, a to nije tačno, imam kao dokaz i lajv koji se sačuvao. Mislim da se do kraja izblamirao. Ne zazirem od njega, ne plašim ga se! Žanu ne poznajem, ali je bila u emisiji s Anom vrlo odmerena, dok je ona zauzela vrlo mafijaški stav.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs