AKTUELNO

Poznata pevačica Lana Jurčević sve je raznežila emotivnom objavom da je trudna i da će dete dobiti sa Filipom Kratofilom, koji inače ne voli da se javno eksponira.

Naime, ona je sada zabrinula javnost objavom iz bolesničke postelje, te je i objasnila da je jednog petka završila u hitnoj i da je primila više od 70 doza antibiotika. Pre samog oglašavanja na instagramu, ona je okačila fotku sa partnerom.

- U dobru i zlu. Punih 6 god iza nas… - napisala je Lana uz fotku njenog partnera kako leži na njenom trudničkom stomaku.

Nakon ove fotke, ona je objavila snimak koji je sve zabrinuo, te je i u obraćanju objasnila šta se tačno dogodilo.

“Ovo je početak kraja” - bila je rečenica doktora dok smo sedeli na odeljenju hitne na kojoj sam završila tog ‘nesrećnog’ petka. Znam kako zvuči… i nama su se ‘odsekle noge’ u tom trenutku, ali ne bih htela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvesnosti, s ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu, ipak možemo pronaći onu neku nadu i svetlo koje je dovoljno da ponekad vidiš samo TI. I tako ide dan po dan, sat po sat, minut po minut. I sve prepustiš ‘Onom Gore’. Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me delili samo zidovi i po koji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i pre i biće nakon mene, svim ženama koje su prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigde jer hej, o tome se ‘ne priča’ - to se ne deli sa svetom, to je toliko bolno i osetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to...Te žene ne srećemo nasmejane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove trudničke, savršene slike na društvenim mrežama…Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji…Ponekad osjećam da mi Bog ‘servira’ neke situacije kroz koje moram proći da bi negde nekim ljudima, ovaj put, ženama možda dala nadu koju imam i ja i koju ne gubim u nijednom trenutku. Da im možda pružim utjehu. Ruku podrške. Makar iz daljine. Ima nas…I lakše je kad te netko razume, kad znaš da nisi sam u tome svemu. Možda je i ovo neka lekcija meni, da proispitam svoje prioritete, život, razmišljanje…I verujte - itekako jesam. Verujte da sam zahvalna i za ovo što se dogodilo, a još zahvalnija jer sam još u ‘jednom komadu’ jer još uvijek to malo srčeko kuca u meni…Priznajem, trebalo mi je više od 50 dana da skupim snage i hrabrosti da pustim ovo van i ogolim se. Da, primila sam više od 70 doza antibiotika, ‘milion’ pikanja u vene koje više nisu imale ‘snage’, krvarenje, komplikacije, gomila neizvesnosti…ali sve će to jednom biti zaboravljeno… Nadam se ipak - za neki viši smisao - napisala je pevačica u opisu video klipa na instagramu

Autor: N. Ž.