AKTUELNO

Sada se sve zna!

Učesnica "Elite 7" Aneli Ahmić, koja je u subotu ušla prva u rijaliti, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević. Kako saznaje izvor blizak Aneli, Asmin se sve vreme predstavljao kao milioner, a na sebi je imao fejk naočare "Luj Viton" marke koje je kupio u Istanbulu za 10 evra.

Foto: INSTAGRAM.COM/TV PINK PRINTSCREEN

I dok je Stanija pokušavala na sve načine da se opere u javnosti tvrdeći da je sve laž, te da njen dečko nikad nije bio oženjen, na Anelinom profilu na Instagramu osvanula je fotka sa njenog i Asminovog šerijatskog venčanja!

Foto: Pink.rs, Instagram.com/stanijadobrojevic

- Pošto je dotična Standža trandža dala izjavu da je sve igra i da njen dečko nikad nije bio oženjen, evo fotografija sa šerijatskog venčanja (verskog i najvažnijeg venčanja) - stonji u opisu fotografije na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Podesetimo Aneli je na ulasku u Elitu ispričala sledeće:

Muž me prevario sa Stanijom Dobrojević, otišla sma na odmor, jedva pričam , živeli smo u Austriji, on se predstavlja kao milioner, nije ni m od milionera, svi mu žive kao podstanari. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznajem da sam prevarena. Rekao mi je da je zaljubljen, i da odlazi u Ameriku. Nikada nisam mogla odgonetnuti na koga misli. Došla sam iz Austrije u Sarajevo po svoje stvari, tad mi je rekao da ide kod nje, Pakao sam prošla, spavala sam u toj kući, nosila sam svoje stvari. Ćerkica mi je brisala suze dok se on provodio sa njom - rekla je Aneli.

Autor: Pink.rs