AKTUELNO

Teški dani za Marka i Mariju!

Pevač Marko Bulat otvorio je dušu povodom narušenog zdravlja njegove supruge. On je ispričao da se Marija suočava sa teškim oboljenjem kičme zbog čega svakodnevno odlazi na bolne terapije, kao i da je on duboko zabrinut za majku svoje dvoje dece.

Supruga Marka Bulata godinama se bori sa teškom bolešću krvnih sudova, a sada je zabrinula čitavu javnost potresnom fotografijom na društvenim mrežama. Marija je, naime, objavila fotografiju na kojoj je ona u invalidskim kolicima, a u opisu se obratila suprugu dirljivim rečima.

Foto: Instagram.com

Kako bismo proverili stanje pevačeve supruge, kontaktirali smo Bulata, koji je istakao da je Marijino zdravlje veoma loše, kao i da ona već dugo prolazi kroz težak period.

Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. Njeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju, priča Bulat, pa dodaje:

Foto: E-Stock/Tik Tak

Ona je od ranog jutra teško. Marija ima šesnaest diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna.

Autor: Pink.rs