AKTUELNO

Milić Vukašinović (73) bio je hitno hospitalizovan usled pogoršanog zdravstvenog stanja nakon operacije noge zbog aneurizme.

Vukašinović se sada oglasio za medije i otkrio da mu je za sutra zakazana nova operacija.- Sutra mi ugrađuju dva stenta, mnogo tu stvari ima da se sanira, srce mi je slabo. Imam vodu u plućima i teško pričam, a i dišem. Nadam se da ćemo se, Bože zdravlja, uskoro čuti kad izađem - rekao je on.

Da podsetimo, Milić Vukašinović nakon operacije aneurizme u nozi bio je zaražen bolničkom bakterijom, zbog čega je tada hospitalizovan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imao sam osjećaj da ću se ugušiti i u tri ujutro smo zvali Hitnu pomoć, koja me prebacila u Urgentni centar u Beogradu - rekao je Vukašinović i dodao:

- Ali me noga isto boli kao nakon operacije. To je takav rez 6 centimetara dubok, onda su i neke nerve prerezali što nije trebalo i to sada boli. Nekontrolisano boli.

Vukašinović je od doktora tada tražio morfijum.

- Eto taj trodon, ne može mi ni on pomoći. Pojačali su, a sad sam rekao doktoru ima morfin da mi date. Rekao je doktor ako trodon ne odradi hoće, ali se on kratko daje, neće da prave narkomana od tebe - rekao je roker za medije nedavno.

Autor: Pink.rs