AKTUELNO

Ognjen Amidžić i njegova 17 godina mlađa partnerka Mina Naumović postaće roditelji za nekoliko meseci, što je razlog zbog kojeg će se iseliti iz stana na Dorćolu u kome žive.

Kako saznaje Telegraf.rs, poznati voditelj i njegova izabranica uveliko se pripremaju za dolazak bebe, a već su dogovorili i venčanje koja će se održatiu krugu najbližih članova porodice i prijatelja.

Upravo zato su odlučili da se isele iz stana na Dorćolu u kojem žive i to kako bi ga potpuno renovirali.

Foto: TV Pink Printscreen

Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje, kaže izvor i dodaje:
Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana.

Foto: INSTAGRAM.COM/callmenaumi/PINK.RS/J. MATIĆ

Podsetimo, Ognjen je potvrdio da čekaju bebu i da je jako srećan zbog toga.

Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju, rekao nam je voditelj.

Autor: Pink.rs