AKTUELNO

Badnje veče i Božić uvek proslavlja sa najmilijima.

Popularna voditeljka Dea Đurđević čestitala je najradosniji hrišćanski praznik milionima gledalaca Televizije Pink, nakon čega će okupiti svoje najmilije na porodičnom ručku povodom Božića.

Foto: Pink.rs

- Badnji dan sam provela radno, Božić takođe... Gledaćete nas i cele naredne nedelje (smeh). Posle posla, naravno, imamo porodični ručak i jedva čekam da vidim ko će dobiti paricu. Ja nikad ne dobijem, sreće nemam uopšte! A sve se nešto trudim i zagledam... Nema veze, ko god da ima novca, daće meni, jer svi mene vole - objasnila je harizmatična voditeljka Jutarnjeg programa Televizije Pink, koju smo odmah pitali da li je ona zadužena za spremanje božićne česnice.

Foto: Pink.rs

Da, to je moje zaduženje! Niko mi ne veruje, ali uvek ja mesim česnicu... I nikad ne nađem novac! Ustvari, ja drugima donosim sreću, tako ću se utešiti (smeh)!

Dea je, takođe, istakla da će u današnjem danu uživati sa članovima svoje porodice, ali i emotivnim partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem.

Foto: Pink.rs

- Volimo negde da odemo za Božić. Verovatno ćemo negde prošetati, videti se sa nekim prijateljima... Naravno, i Mlađa će biti sa nama, to je već normalno. Svi se okupljamo, malo tamo, malo ovde. Praznici su najlepši jer tada nema izgovora. Uvek je neko negde, neko radi, neko na poslovnom putu, a za vreme praznika nema izgovora, tada se najčešće okupljamo i šalimo, uvek smo zajedno - objasnila je Dea i za kraj razgovora poslala poruču čitaocima našeg portala.

- Budite zdravi i imajte mnogo smeha, tada je sve dobro! Čitajte, naravno, Pink.rs i gledajte Televiziju Pink, jer ćete tu dobiti najtačnije i pravovremene informacije.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Božić

#Dea Đurđević

#voditeljka

'