AKTUELNO

Ovde joj više nije lepo.

Kontroverzna mlada pevačica Dunja Ilić donela je odluku da, posle niza skandala koji su je pratili u poslednje vreme, zauvek napusti rodnu zemlju.

Foto: Youtube

Ona je od svojih roditelja, sa kojima se nekoliko puta do sada javno svađala, oprostila putem društvenih mreža, gde im je poručila da odlazi iz Srbije u koju nikada više nema nameru da se vrati.

Nisam verovala u onu priču o pakovanju života u jedan kofer, dok mi se nije dogodila. Ćao mama, tata, Srbijo... Vidimo se, ali ovaj put ni za mesec, ni za dva - napisala je pevačica koja nije obrazložila razlog svog odlaska.

Foto: Instagram

"Seks, smrt, pare, moć i slava"

Dunja je svojevremeno domaću javnost šokirala pesmom "Seks, smrt, pare, moć i slava" koja je, nekoliko godina nakon njenog objavljivanja, u potpunosti opisala njen život. Ona se, naime, javno svađala sa roditeljima, bila je fizički napadnuta, partner joj je preminuo od, kako se spekulisalo, posledice korišćenja narkotika, a brak joj je pukao posle samo nekoliko nedelja zbog sumnjivih poslova tadašnjeg supruga. Takođe, često je u žižu javnosti dolazila i zbog svojih eksplicitnih fotografija i video-snimaka na kojima je naga.

Pink.rs

#Dunja Ilić

#Srbija

#pevačica

'