AKTUELNO

Kontroverzni treper Dragomir Despić Desingerica pre nekoliko dana priveden je na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, a sada se oglasio prvi put nakon izglaska iz pritvora.

On je ukratko na Instagramu pokušao da objasni šta se desio, a detalje ove priče najavio tek posle svog, kako kaže, godišnjeg odmora.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, baho, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - rekao je reper čiji je, podsećamo, BMW X6 zaustavljen na Paliluli, budući da nije imao saobraćajne tablice, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis, nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova.

Autor: D.T.