AKTUELNO

Noćas su društvene mreže "gorele" od žestokog rata Dejana Dragojevića, pobednika pete "Zadruge", i Asmina Durdžića, za kog je šira javnost čula nedavno, kada je njegova supruga, učesnica "Elite" Aneli Ahmić, ispričala da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, zbog koje je "ostavio nju i dete".

Njih dvojica su u klinč ušli nakon Dejanovih komentara i prozivki, a potom je sve otišlo predaleko, te su u ovom verbalnom okršaju na mrežama pomenuti članovi porodica, veroispovest... Po svemu sudeći, Dejanove i Asminove pratioce na Instagramu danas čeka nastavak sage.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Svima se izvinjavam što ste morali da čitate svakakve one reči, znam da niste navikli da na storijima baš bude tako, onda se "osoli" dobro, ali šta ćeš... Takva tura došla, takva tura, takva garnitura - započeo je Dejan svoje jutrošnje izlaganje na Instagramu, gde se snimao uz Stanijinu pesmu "Glavni akteri", i dodao:

Foto: Pink.rs/I. Besarabić

Stiglo mi je brdo poruka:"Nemoj", "Nemoj to, vidiš da...", ali šta ćeš, nekako je jače od mene, ostane ti od rijalitija nekako to u krvi - daj tenziju, ja to volim! Ja volim da se raspravljam, da pišem, da vređam više nego išta, pogotovo kad mi spomenu kevu - tad su mi odrešene ruke, tad spominjem sve! Šta da vam kažem, nemojte da se nervirate, nemojte da se sekirate, nećete više čitati, znam da ste mi pisali komentare:"Nemoj, Dejane"... Ljubim vas, volim vas, nemojte da ste nervozni.

Dejan je istovremeno anketirao svoje pratioce, koje je pitao da li da nastavi, a više od polovine glasača podržalo ga je u tome.

Video: Instagram.com

Autor: D. T.