AKTUELNO

Pevač Srećko Šušić rođen je i odrastao u Kraljevu, a još u njegovom detinjstvu mnogi su primetili njegov dar za muziku.

Tokom godina je uspeo da zaštiti svoj privatni život od javnosti, te se malo informacija o njemu moglo otkriti, ali je pevač pre par godina obelodanio jedan deo života koji je rastužio javnost.

Naime, Srećko je svojevremeno u jednoj emisiji ispričao da je rođen kao zdrav dečak kome je nedugo nakon što je pohodao uspostavljena dijagnoza cerebralne paralize, a to je i razlog zašto je ceo život bio na štakama, a samim tim je ovu istinu krio od svih, te se ceo život borio sa poteškoćama koje donosi ovo neizlečivo oboljenje.

Foto: Printscreen YouTube/StudioMMI Srecko Susic i Juzni Vetar

- Ja sam morao da krenem u školu u pola pet. Svi moji drugari počinju da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao drugara. Nekad je bilo samo suvo parče hleba koje smo morali da delimo - rekao je Šušić u jednoj emisiji.

Srećkova muzička karijera počela je davne 1992. godine.On je tada bio zreo čovek, koji zna šta želi i koji je siguran u svoje kvalitete i sposobnosti.

Izabrao je da se oproba u svetu narodne muzike, koja se u tom periodu vrlo rado slušala po kafanama i sličnim ugostiteljskim objektima.Šušić je bio aktivan pevač sve do 2006. godine.Te godine je on naprasno prekinuo sve planirane projekte.Nakon toga, Srećko nije imao puno dodira sa javnom scenom i svima je bilo jasno da je odlučio da vodi miran i izolovan život, retko gde se mogao sresti.

Autor: M.K.