AKTUELNO

Njene fotografije izazivaju oduševljenje korisnika društvenih mreža.

Svetozar Cvetković jedan je od najpoznatijih srpskih glumaca, sa bogatom karijerom i brojnim ulogama koje su ostavile trag u srpskoj kinematografiji.

Poslednju zapaženu ulogu imao je u rediteljskom prvencu Mirjane Karanović "Dobra žena", a sledeće godine u bioskope će stići i film "Izgrednici".

Svetozar obožava glumu, a kao jedinu manu svog posla, u odnosu na druge profesije, navodi javnu izloženost, koja mu ne prija, ali i ne smeta.

To intersovanje medija smeta upravo njegovoj najstarijoj ćerki, Dei Cvetković, koja se opredelila za umetnost kao profesiju.

Trudim se da to bude prilično diskretno, bar što se nje tiče, jer ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost, u kojoj sam ja silom prilika. I zato je držim van toga, a sve ono što je njeno, neka bude samo njeno. Dobar deo njenog života protekao je u nečemu što je moglo da izazove samo neku vrstu odbojnosti prema mehanizmu pozorišta i produkcije filma i nikada me nije zatekla u stanju oduševljenja zato što sam se bavio problemima. Iz tih razloga, verujem da ona pozorište vidi kao problem - rekao je svojevremeno glumac za magazin "Story".

Ipak, iako ne želi da se eksponira u javnosti, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Dea je izrasla u pravu lepoticu.

Njene fotografije izazivaju oduševljenje korisnika društvenih mreža, a iz njih se jasno vidi Dein smisao za umetnost.

Bilo kako bilo, nema sumnje da će ova plavuša osvojiti srca muškaraca, a u nastavku pogledajte kako izgleda ćerka Svetozara Cvetkovića.

Ne smeta im razlika u godinama!

Pored Dee, Svetozar sa drugom suprugom Jelenom Đokić ima dvoje dece - ćerku Klaru i sina Luku.Iako je među supružnicima razlika čak 20 godina, oni važe za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

Foto: Beta

#Dea Cvetković

#Svetozar Cvetković

#glumac

#ćerka

'