AKTUELNO

U Alkinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima!

Alka Vujica bila prva pevačica na prostorima Hrvatske koja je uvela etno stil u pop muziku, karijeru je počela osamdesetih, ali je devedesetih bila na vrhuncu slave.Svojom pojavom odmah je zaintrigirala javnost, a naširoko se pisalo i ričalo o njenom životu, posebno o saputnicima koje je birala.

Foto: Printscreen YouTube/Alka Vuica Official

Njena prva ljubav je bio bubnjar grupe "Srebrna krila" - Adi Karaselimović. Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu „Scena“ i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala četiri godine.Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu. Mediji su spekulisali da su oni bili njeni ljubavnici.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

 Bajaga joj je čak posvetio i dve pesme „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“.U Alkinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima. Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili vanbračnoj zajednici.Kao novinarka, Alka Vuica došla je u Sarajevo osamdesetih godina da za zagrebački magazin “Polet” uradi intervju sa članom iz gupe “Bijelo dugme”.

Pre početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: “Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje” i to je bio početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit “Pedikulis pubis” što sa latinskog prevoda znači stidne vaši, nakon čega dugo vremena nisu govorili.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.