AKTUELNO

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović uživaju u ljubavi, a po svemu sudeći spremni su da odu korak dalje!

Jovana Ljubisavljević već duži vremenski period uživa u ljubavnoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje cvetaju u ljubavi što primećuju svi njihovi pratioci na društvenim mrežama, kroz slike i video-snimke koje povremeno podele sa njima iz svog privatnog života. 

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Lepa Jovana danas je zablistala na jednoj svadbi gde je bila gost. Nakon crkvene ceremonije mlada je bacala bidermajer, mnoge devojke su stajale u redu da ga uhvate, a Jovana je imala najviše sreće da uhvati isti. 

Ona je taj trenutak podelila sa svojim pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a uz snimak koji je okačila, stavila je i lep opis. 

Ajde sestro, pa treća sestra da uhvati moj, napisala je Jovana Ljubisavljević uz video-klip na kojem je uhvatila bidermajer, a onda i otišla u zagrljaj kod mlade.

Foto: Instagram.com/ljubisavljeviceva

Ljubisavljevićeva je nakon toga podelila još jednu sliku sa lepim buketom, uz koji je dodala simboličan opis zbog kojeg su svi shvatili da se Jovana sprema da stane na ludi kamen i sa Bogdanom ode korak dalje i izgovori sudbonsono "Da".

Foto: Instagram.com/ljubisavljeviceva

Sledeća, napisala je Jovana, uz zaljubljene emotikone, na fotografiji gde ispred crkve pozira sa bidermajerom.

Autor: Pink.rs