AKTUELNO

Bivši zadrugar Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena Ilić venčali su se u petak u opštini, a danas spremaju na tajnoj lokaciji veselje u krugu najbližih prijatelja i rodbine.

Jelena, koja je svom prezimenu Ilić dodala i Marinković, uveliko se sprema za proslavu. Novopečena mlada se oglasila na Instagramu gde je pokazala kako se sprema. Ilićeva je celo jutro provela kod frizera.

Foto: Instagram.com

Par je odlučio da venčanje zadrži u strogoj tajnosti, ne zna se ni gde ni ko će biti gosti njihovog slavlja, ali je Jelena otkrila da bez svog ljubimca pudlice Beki ne može da prođe veselje. Ona je za Beki spremila i svadbeno odelce sa biserčićima.

Foto: Instagram.com

I mladoženja je spreman, veoma ozbiljn, u beloj košulji i žutoj kravati.

Foto: Instagram.com

Inače, njih dvoje su se upoznali tokom učešća u rijalitiju "Parovi" pre nekoliko godina. veza im je bila turbulentna, pre svega zbog Ivanovog problema sa alkoholom, ali nakon brojnih svađa i skandala, sve se sleglo i oni su započeli miran život. Marinković je često isticao da se uz jeleninu pomoć rešio poroka.On iza sebe ima brak s Gocom Tržan, s kojom ima ćerku, a iz avanture s Miljanom Kulić ima sina. Jelena se do sada nije udavala i nema decu.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs