AKTUELNO

Slađa Delibašić potpuno se povukla sa domaće javne scene, međutim, prilično je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde je sada objavila snimak koji je, malo je reći, šokirao njene pratioce.

Naime, bivša članica grupe "Đogani" otkrila je svojim fanovima na pomenutoj socijalnoj platformi da ima spobnost koju malo ko poseduje - specifičan "talenat", odnosno sposobnost da poput magneta privlači metalne predmete, koji mu se lepe za lice i telo.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam da ljudi koji imaju posebnu energiju mogu da lepe kašike, telefoni i slično, što ću vam ja sa mojom unukom sada demonstrirati da možemo da lepimo i kašike na svoje telo, pa i telefone - govorila je Slađa u svojoj objavi, pokazujući da kada stavi metalne predmete na svoje telo, oni ne padaju.

Foto: Instagram.com

Podsećanja radi, Slađa Delibašić najviše voli da slobodno vreme provede sa decom, kojima je potpuno posvećena, ali se mikrofona lati čak i tada. Naime, ona je nedavno objavila snimak na TikToku, kako peva u gumenom bazenu, dok je okružuju klinci. Ovaj snimak izazvao je lavinu reakcija i komentara, a svima je bilo jasno da se pevačica ludo zabavlja čak i kod kuće.

Autor: D.T.