AKTUELNO

Noć koja je sve promenila!

Voditeljka Ivana Šopić je prethodne noći ušla u Belu kuću zbog emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom startu emisije, takmičari su komentarisali podelu budžeta novog vođe, Danijela Dujkovića Munjeza. Naime, na samom startu su komentarisali odnos Munjeza sa Lukom Majčicom i Stefani Grujić.

Marija Malivuk je potom otkrila da se ona i Munjez znaju preko 10 godina i da ju je on izdao malim budžetom, da bi Milena Kačavenda nakon toga rekla da joj je Munjez tražio da lobira za njega da bude vođa.

Milica Velićković se umešala u sukob Marije Malivuk i Munjeza optuživši Mariju da je zaljubljena u Terzu.

Bojana Pavlović smatra da se Munjez pribojavao pojedincima kaže šta misli o njima, pa je uradili na Nikolu Bukilića zbog bahatosti.

Usledio je izbor potrčka, te je Munjez rešio da u izoalciju ove nedelje pošalje političkog analitičara Sobodana Josipovića i Vivien Kurtović.

Munjez je zatim odabrao i omiljenu osobu koja će sa njim tokom nedelje boraviti u hotelu, a za omiljenog je izabrao Boru Terzića Terzu.

Usledio je Pretres nedelje, te je prva trema bila vezana za Aneli Ahmić i čuvenu pitu koju ne zna da napravi.

Takmičari su komentarisali aferu "Pita" te su mnogi dali svoj sud o Aneli i porodici njenog bivšeg supruga., te je Aneli otkrila kako se zaljubila u njega:

on je mene itekako voleo. Davala sam mu savete da im da uvete kako bi me prihvatili ali on je pričao meni jedno njima drugo. na meni im je sve smetalo ali nije im smetalo što on voli skupa kola. Od brata njegovog supruga im je bila draža ali i njoj su nalazili mane i sve im je smetalo. Pokušala sam da izgladim odnos, čak sam i slike prestala da izbacujem na društvene mreže. Smetao im je moj izgled i što nisam bila domaćica. U sedmom mesecu trudnoće kada smo se posvađali njegova majka mi je poslala poruku i rekla da nisam žena za njega, rekla je i da je bila u kući i videla moje prljave stvari. Ja sam čistila i ribala ali nisam zadovoljila njene kriterijume -rekla je Aneli.

U nastavku Pretresa Nenad Aleksić Ša je otkrio razlog razvoda sa Vanjom:

Sve bilo idilično i sjajno i stojim pri tome da sam našao srodnu dušu. Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao celu priču ne što se braka tiče, naravno smo želeli i dete da imamo pored njenog Viktora. Greška je što sam došao ovde iskrneo jer pričam pred ovim ljudima - rekao je Ša, a onda je otkrio šta se desilo:
Pa ja je*iga. Konačno dođeš do svega što si želeo ceo život, ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim jer je moja 24/7, ne ide nigde, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živeo sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bih trebao da pričam sad. Trebao sam da je razumem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrati se na tu noć - rekla je Ivana.
Nisam joj verovao kad kod roditelja ide, nisam imao poverenje, a trebao sam. Time sam je malo udaljavao i pritiskao sam je. Mi smo krili to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Prvi put nešto što sam ceo život želeo i što su mi svi idioti i indijanci govorili da nikad ne mogu da budem otac. Izgubili smo bebu, to je to. Posle dva meseca. Krili smo to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Jako mi je teško palo, čekao sam to ceo život. Trebao sam da dam lufta, da dam prostora. I na kraju to je*eno veče kad je sa drugaricama izašla ja napravim frku, odreagujem katastrofalno i odem kod majke da prespavam. Vratim se i vidim popakovane stvari. Ja kao ja, svašta izgovorim, svašta bukvalno. Izgovaram reči koje je*iga ono, takav sam kad prsnem. Naravno da sam moljakao svaki dan po ceo dan, volim tu ženu i stalo mi je do nje, braka, njenog deteta, njene porodice koja je predivna. Sve je toliko savršeno da bi se zauvek odvojili. Je*eš reči ja mogu da pričam šta god. Sve su karte kod nje, ljuta je i ima prava - rekao je Ša.

Takmičari Elite su nakon toga kometarnisali Nenada kao osobu, te je Janjuš izjavio da je on jedan od najiskreniji ljudi ali da mu je ljubomora došla glave.

U jednom momentu je Čuburac prozvao Ša, pa su se njih dvojica sukobili.

Poznavajući ovog dečka dobro postoje još neke stvari koje nije rekao. Dosta puta on uzme teret na svoja leđa, on ima srce kao lav i ume i da sakrije nešto. Mislim da pokušava nešto da ispegla, da sačuva - rekao je Čuburac.
Ovo što sam rekao je živa istina, a ono sam rekao u je*enom besu i to zna svako ko me poznaje ali zapravo me poznaje. Njena majka mi je napisala da stanem jer u besu kažem svašta. Ja sa njenim roditeljima nemam odnos kao sa ženinim roditeljima, to je kao moja porodica. Možete da iznesete mišljenje, ali nemojte da mi nabijate da krijem nešto. Meni je i žena rekla to što mi je gospođa Jasmina Ana rekla za ljubomoru - rekao je Ša.

Nakon toga. Čuburac je prvocirao Ša, te je on rešio da se obračuna sa njim, ali su ga cimeri zaustavili.

Naredna tema bila je odnos Anite i Matore Tomić i ljubomora koju Anita poseduje, što je u zadnje vreme problem Matoroj. Miljana Kulić smatra da Anita iskorišćava Matoru a ustvari želi Zolu.

Nakon toga u ranim jutarnjim statima došlo je do sukoba Miljane Kulić i Bebice koji joj je bacio kutiju cigareta što je nju iznerviralo.

Mnoge stvaris u se rasčivijale tokom prošle noći, a kako će teći tok priča u Eliti pratite na TV Pink i na portalu Pink.rs

Autor: N.B.