AKTUELNO

Ljubav između slavnog para cveta!

Jelena i Novak Đoković prisustvovali su prošle noći premijeri filma "Mudrost traume" u bioskopu u sklopu Galerije Beograd, a prisutne su oduševili svojim ponašanjem.

I nakon toliko godina veze i braka među njima ljubav nije izgubila na intenzitetu, već se pri svakom zajedničkom pojavljivanju bilo gde jasno vidi koliko se vole i poštuju. to se dogodilo i prošle noći kada je Jelena u jednom momentu prišla svom mužu kako bi mu nešto rekla.

On ju je slušao i sve vreme joj se smeškao, a onda ju je uhvatio za ruku i nežno je držao.

Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Inače, premijera ovog filma desila se u sklopu događaja koji je organizovala Novakova fondacija na čelu sa suprugom Jelenom, a reč je o delu kanadsko-mađarskog psihoterapeuta i pisca jevrejskog porekla kojem su u Srbiji prevedene knjige "Rasuti umovi", "Kada telo kaže ne" i "U svetu gladnog duha".Pored premijere organizovana je i panel diskusija na kojoj je Jelena držala govor, a Novak je sve posmatrao iz publike.Nežnosti pokazao i pre premijereKada su stigli u bioskop Jelena je dala izjavu u kojoj je pričala kako je već mnogo puta odgledala ovaj film.

- Ovaj film gledam već jedno šest meseci svake druge nedelje sa različitom fokus grupom i utisci su vrlo emotivni svakog puta i svaki put nešto novo otkrijem i neku novu dimenziju sebe upoznam. Mislim da je jako emotivan i koristan za svakog da ga pogleda i radujem se što je naša fondacija omogućila da se ovaj film širom regiona gleda i da se priča o njemu - rekla je Jelena.

Kako su preneli prisutni, Nole joj je u tom trenutku sa osmehom dobacio komentar:

- Ja tebe volim da gledam...

Autor: Pink.rs