AKTUELNO

Bol ne prolazi!

Danas se navršavaju dve tužne godine od smrti Marine Tucaković koja je zauvek promenila muzički i estradni svet.19. septembra 2021. godine, Marina je izgubila bitku sa opakom bolešću, a poslednje dane svog života provela je u KBC “Dragiša Mišović“ na respiratoru zbog korona virusa.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Deset dana nakon smrti čuveni tekstopisac sahranjena je u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored sina Miloša, što je ujedno bila i njena poslednja želja, dok je zbog pandemije virusa sahrani prisustvovao najuži krug njene porodice, prjatelja i saradnika.Da tuga bude još veća, samo petnaest meseci kasnije, pored brata i majke sahranjen je i drugi Marinin sin, Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Vreme prolazi, a bol i tuga još uvek ne. Svi koji su poznavali Marinu i dalje ne mogu da se oporave od njenog odlaska, a među prvima danas oglasio se Željko Samardžić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nedostaješ - napisao je pevač na svom Instagram profilu uz fotografiju svoje velike prijateljice i koleginice, ovu objavu komentarisale su brojne Željkove kolege koje i dalje ne mogu da se pomeri sa gubitkom Marine Tucaković.

Marine se na današnji dan setio i Damir Handanović, koji se oglasio na storiju na Instagramu njenom crno-belom fotografijom uz poruku: ''Znam da gledaš odozgo, anđele moj''.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinu je volela cela estrada, a mnogi pevači tvrde da ih je upravo ona stvorila, da bez nje ne bi bili to što su danas.Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili, Željko Samardžić, Ana Nikolić, Dara Bubamara, Dragana Mirković samo su deo onih koji će joj večno biti zahvalni.

Autor: M.K.