AKTUELNO

Raskrinkan!

Sinoć pre početka emisije "izbor potrčka" Danijel Dujković Munjez i Marija Malivuk su ušli u sukob dok je Marija komentarisala njegovu podelu budžeta.

Naime, Marija je bila povređena jer je Minjez prekršio obećanje koje joj je dao pre početka Elite, a ticalo se njihovog dugogodišnjeg prijateljstva,

Foto: TV Pink Printscreen

Munja i ja smo drugari preko 10 godina koji će braniti jedno drugo u rijalitiju. Meni nisu bitne 3000 dinara jer sam ja pare delila ostalima za žurku. On je na početku rekao da će mali budžet dobiti osobe koje su ga nagovarale da dobiju veliki. Došao si da me pitaš sa kim sam u budžetu i slagao da sam lobirala za veći budžet. Prekršio si obećanje da ćemo se čuvati ali ja te neću napadati, u pitanju su kodeksi - rekla je Marija Malivuk.
Nije tražila veliki budžet ali sam rekao da ljudi koji puše neće dobiti veliki budžet -rekao je Munjez.
Da li ja hoćeš da ja sada kažem ljudima spolja da uzmu moj telefon i objave poruke. Ti si mene smarao godinama. Prekršio si obećanje da ćemo se sačuvati ovde. Ja sam veći muškarac od tebe, ti si jedna plava pi**ica -rekla je Marija.
Boli me uvo, zbog ovoga i nemaš prijatelje ovde. Kaže da ništa nije htela, a zvala me u WC da mi p**i -rekao je Munjez.
Da li si svestan šta si sada izgovorio? Priznao je u glasovnoj poruci da si me smarao stalno i da jedva čekaš da se vidimo u rijalitiju. Sanja uđi u moj Instagram i pošalji sve glasovne poruke -rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Munjez je rekao da ga je Marija zvala u toalete da ga oralno zadovolji, i tada je došlo do brutalnog sukoba te je Marija tražila da se objave prepiske njih dvoje kako bi dokazala da Munjez laže, a Pink.rs je došao u posed tih prepiski:

Foto: Pink.rs

Munjez je u jednom navratu tražio od Marije da prave priču za Elitu, te je rekao da ima svašta u planu.

Foto: Pink.rs

Sa druge strane na snimku se čuje kako on Mariji govori da je više puta hteo da se vidi sa njom, tačnije da ju je ''napadao'', ali pošto do toga nije dolazilo, Marija mu je rekla da sada ima priliku kada će živeti zajedno u Eliti, na taj način je Marija dokazala svoju tvrdnju da ju je Munjez smarao pre Elite i da je forsirao njihovo viđanje.

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs