AKTUELNO

Administratori stranice na Instagramu "Odbegle lavice" okrenule su leđa drugoplasiranoj superfinalistkinji šeste "Zadruge" i već danima na ovoj društvenoj mreži raskrinkavaju njene zakulisne radnje, koje su šokirale domaću javnost, a danas je usledila još jedna objava u nizu.

Po svemu sudeći, Ana posle "Zadruge" nije birala sredstva da Acu Bulića, svoju davnašnju ljubav, zadrži kraj sebe i s njim bude u emotivnom odnosu, iako je tada bio sa nevenčanom suprugom Anđelom, koju je Ana hvalila na sva usta u "Narod pita", a privatno je ismevala.

S druge strane, sudeći po prepisci koja je objavljena, Bulić je bio rezervisan i hladan, što je zasmetalo Ani, te mu je to otvoreno i priznala.

Jao, drvo jedno! Popaje, ja hoću jednu lepu porukicu za laku noć, da lepo spavam... - napisala je Ana, a kada je dobila željenu, prigodnu poruku za laku noć, nastavila je s ispitivanjem:

Foto: Pink.rs

Zašto ti mene nećeš da poljubiš? Želim odgovor... Samo mi to napiši, zaista želim da znam. Napiši mi iskreno, potrebna mi je istina - upitala je Ana, dok joj je Bulić obećao odgovor u četiri oka.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs