AKTUELNO

Bivši učesnik rijalitija Fran Pujas nedavno je završio na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", i to zbog prekomerne upotrebe leka ksanaks, a sada je nakon otpuštanja iz bolnice potpuno šokirao pratioce svojom najnovijom objavom na drutšvenoj mreži Instagram.

Pujas je, naime, odlučio je da okrene novi list i da u svom životu napravi drastične promene. Fran je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju bokserskih rukavica i suplemenata i tako obavestio sve svoje fanove da će se vratiti suportu i zdravom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vraćam se - napisao je bivši zadrugar na fotografiji koju je okačio.

Foto: Instagram.com

Podsećanja radi, kako su domaći mediji pisali, Fran Pujas dugo je koristio psihoaktivnu supstancu THC, poznatiju kao marihuana, kao i prekoumernu upotrebu leka za smirenje ksanaks, što je sve ostavilo posledice na njega, zbog čega je hitno hospitalizovan na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Kako nam je izvor tada otkrio, bivšeg učesnika "Zadruge" je dovezao prijatelj, a noge su mu bile potpuno izgrebane. Takođe, Pujas je izgubio desetak kilograma za samo sedam dana, a terapiju mu je odmah prepisana.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Autor: pink.rs