AKTUELNO

Mlada pevačica i influenserka, Ema Radujko, jako je aktivna na društvenim mrežama i svoje pratioce jako često iznenadi i oduševi vrelim fotografijama, zbog kojih jako često ima probleme, pa se bori sa negativnim komentarima, a više puta joj je čak i bio ugašen nalog.

Pored toga što privlači veliku pažnju sadržajem na društvenim mrežama, mnoge zanimaju i detalji iz njenog ljubavnog života, a poznato je da je do nedavno bila u vezi sa fudbalerom reprezentacije Srbije, Urošem Račićem. Mlada pevačica često je posećivala Španiju dok je Uroš tamo boravio. Njih dvoje su dugo skrivali svoju ljubav od očiju javnosti, a pevačica je tek nedavno govorila o detaljima iz toga odnosa, kako su se upoznali i zašto više nisu zajedno. 

Foto: Instagram.com

Međutim, na društvenim mrežama pojavila se nova teorije, a to je da su se Ema i Uroš pomirili i da su svojoj ljubavi dali još jednu šansu. Naime, Ema je trenutno u Italiji, odakle kači slike kako uživa, a svi su to povezali sa Račićevim prelaskom u jedan Italijanski klub, što se nedavno desilo. Atraktivna plavuša na svom Instagram storiju već nekoliko dana unazad objavljuje fotografije, na kojoj je označila da je u Italiji, bila je u više gradova, a na jednoj se čak vidi i muška ruka, za koju se odmah povela polemika da li je Račićeva. 

Ni pevačica, a ni fudbaler se povodom ovoga još uvek nisu oglašavali, niti podelili slike na društvenim mrežama, na kojima jasno može da se vidi da li su glasine da su opet zajedno tačne ili ne. 

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs