AKTUELNO

Srpski glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić uskoro će se jednom drugom zavetovati na večnu ljubav i vernost.

Kako piše Kurir, glumac i njegova izabranica jedno drugom će izgovoriti sudbonosno "da" u krugu porodice, prijatelja i kumova. Za sada budući supružnici detalje drže u strogoj tajnosti.

Foto: Instagram.com

- Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi - priča izvor.

Otkako je saznao da će postati otac Biković je rešio da se maksimalno posveti toj ulozi. Sa budućom suprugom uveliko oprema i renovira životni prostor koji prilagođava porodičnoj zajednici. Pored toga pomaže budućoj supruzi da na što bolji i laksi način prebrodi drugo stanje, a prema rečima njegovih prijatelja gleda je kao kraljicu. Ispunjava joj sve želje i trudi se da bude upućen u svaki detalj njenog drugog stanja.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs