AKTUELNO

Ovo niste smeli da propustite!

Subota je rezervisana za emisiju ''Nominacije''. Tokom večeri koja je za nama, mnogi zapleti i brti pratili su dešavanja u Beloj kući, a učesnici ''Elite'' otkrili su mišljenje ovonedeljnim potrčima, Slobodanu Josipoviću i Vivien Kurtović. Pred sam kraj, otkrioveno je i ko je izglasan od strane učesnika, a koje dvoje će se naći sa njima večera u duelu.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Voditeljka Ana Radulović na samom početku emisije "Nominacije" dala je reč Miljani Kulić.

Što se tiče potrčaka, ni sa Slobom ni sa Vivien se ne družim, ako sam sa Vivien progovorila pet rečenica, sa Slobom 15-ak. Kada se sretnemo, popričamo malo. Zaista mi je svejedno, nisam stekla nikakvo mišljenje o njima i nisu mi inspirativni za razgovor. Nemam neku volju i želju da pričam sa njima, možda ni oni nemaju sa mnom, pa nismo komunicirali. Ja sam komentarisala kada me voditelj pita i pričala sam šta mislim o Slobinom odnosu sa Urošem i Vivien. Smatram da Sloba izmišlja da je zaljubljen u Vivien, jer želi da se opere preko nje. Moje mišljenje je da čoveka zanima nešto drugo. Isto tako, smatram da ima druge afinitete i da nije zaintresovan za odnos s njom i kada bi ona htela, on bi se odmakao. Vivien je zabavno, igra igru, Sloba je zanimljiv za šou. Želela je sa njim da pravi šou, radila je u izolaciji ono što je radila. Smatram da je ne zanima Sloba ni u kakvom pogledu...Ja ću ostaviti Slobu, a poslati Vivien - rekla je Miljana.
Šta da kažem, sa Slobom sam malo razgovarala, sa Vivien nešto manje. Mislim da su okej i jedno i drugo. Ja bih ovog puta ostavila Vivien i poslala Slobu, jer je ona ipak žensko. Na kraju cele balade, mislim da bi Vivien volela viša da ostane - rekla je Milena.

Reč su dobili Uroš Stanić, Bebica i Mensur kako bi rekli svoje mišljenje o ovonedeljnim potrčcima, Vivien Kurtović i Slobodanu Josopoviću.

Meni je ova nominacija laka jer u startu šaljem Vivien. Slobu nikada ne bih mogao da pošaljem je dobar čovek i inteligentan je. Možda je i previše dobar pa podlaže pritiscima. Vivien mi deluje zlo i ne voli Slobu, namazana je. Ne sviđa mi se kao ličnost i energetski je vampir koji sisa energiju i još mnogo toga pa nju šaljem a Slobu ostavljam -rekao je Uroš.
Šta reći a ne zaplakati. Sa Slobom smo imali ozbiljan razgovor i on je jedan pravi sek**alni manijak ali Vivijen mu neće ispuniti te fantazije. Trebalo bi više da komentariše ukućane. Vivien je ovde ozbiljno bolesna osoba a ako tako peva kao šro smo čuli danas bolje neka okači i violinu. Ostaviću Slobu a šaljem Vivien -rekao je Bebica.
Sloba je jedan školovan i načitan čovek ali njegov boravak ovde ne bih znao da objasnim. Vivien mi ne prija kao ni njena energija, pasivno se nameće i to mi smeta nekada pa nju šaljem u izolaciju a ostavljam Slobu -rekao je Mensur.

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Marku Đedoviću kako bi izneo svoju nominaciju.

Što se Slobe tiče, ja sam mnogo više očekivao. Mislio sam da će više davati svoje mišljenje, pretpostavljam da ima mnogo više da kaže. Pred sam ulazak i najava za ulazak, delovalo mi je kao da ćemo čuti nešto drugačije. Analizirao je političku situaciju u državi, tako da mislim da bi ovo trebalo da mu bude plitka voda u analizama. On ne bi smeo sebi da dozvoli da je najavljen pompezno, a da izađe kao probušen balon...Sloba kada ustane ili bude jako kratak ili ne konkretizuje. Nikada u životu nisam video da ljudi ne biraju način i sredstvo da se prikažu publici, pa makar bilo to i ono najgore. Ja ne mislim da je reklama po svaku cenu dobra reklama. Sloba treba da kaže svoje mišljenje, da se bori za svoj stav, jer s druge strane mu se to može zameriti. Ako ti se ovde udari pečat, nećeš moći da ga opereš nikada! Što se Vivien tiče, mislim da se folira u odnosu sa Slobom. Prvo je bilo "ništa pre braka", pa smo saznali da je ipak bilo nešto. Mislim da postoji nešto iskreno između tebe i Slobe, ali da si ti podlegla podsmehu i glupostima koje si čula sa strane. Nisi ni ti bolja riba od toga što je Sloba frajer, pa nisi ni ti za Bred Pita. Mislim da te ponela ta neka masovna pojava, kada se nasmeju na ovo ili ono, pa ti udele kompliment, pa se ti istripuješ ne znam ni ja kako. Mislim da si dozu ljubomore pokazala kada se Miljana sprdala sa Slobom. Ja ću ostaviti Slobu jer ne mislim da treba da izađe odavde sa pečatom kretena koji ne priča ništa - rekao je Đedović.

Reč su dobili Čuburac, Teodora Balzak, Nikola Bukilić, Teodora Delić i Matora kako bi izneli svoje mišljenje.

Slobodan se uopšte nije snašao ovde što se tiče prostora i ljudi, nije komunikativan. Vivien se mnogo bolje snašla i sa Mićom je bila dosta u kontaktu. Interesantna je. Slobu bih posalo a nju zadržao -rekao je Čuburac.
Čula sam da je Sloba rekao da mu je najvažnije da ovde sačuva ugled a posle sam videla da nije reagovao na mnoge šale ovde. Trebalo bi da ustane i odgovori i na finjaka sruši nekoga. Verovatno se nije još uvek snašao ovde ali bih volela da ostane i iskaže se. Sada ako istane može da ostane etiketiran. Nije doprineo time da se istakne koliko su ostali doprineli. Meni je Vivien drugačija ali u ovom odnosu nema te vatre i hemije. Promenila se od kada se upustila u taj odnos i mislim da ne treba da traje. Sačuvaću Vivien a poslati Slobu -rekla je Teodora.
Ja šaljem Vivien a čuvam Slobu jer je bolji čovek i ima više da pokaže -rekao je Bukilić.

Aneli Ahmić i Janjuš su tokom emisije oslučili da se malo zabave pa su igrali istina ili izazov.

Ti imaš psihički problem i te promene raspoloženja, oćeš iz čista mira da se posvađamo -rekao je Janjuš.
A ono o čemu sve pričali da ne pričamo više? -pitala je Aneli.
Svako bi bili u odvojenim krevetima, neću da rizikujem. Nemoj se zaje**vati sa mnom -rekao je Janjuš.
Ne, spavaćemo u jednom krevetu. Šalim se, naravno da ćemo spavati odvojeno. Šta bi ti voleo i da li voleo da se to desi? -rekla je Aneli.

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Bojani Pavlović kako bi iznela svoju nominaciju.

Vivien je neko ko je specifičan i asocijalan. Ona je umetnik, itekako je pametna i inteligentna. Mislim da ima šta da pokaže, izuzetno je talentovana i ona se bori sa svojom ličnošću. Sloba je neko ko je baš pametan i intelifentan, mislim da se ovde nije dobro snašao i nije se pokazao. Napolju je u komfor zoni, neko je ko je mažen i pažen i kome je skuvano i opeglano i da će mu trebati mnogo da se prilagodi. Jako je dobar čovek i mislim da se izgubio i u vremenu i prostoru. Meni je pričao da je napolju imao samo varijante i verovatno da pored te ušuškanosti koju mu je majka pokazala, ne može sebi da priušti vezu. Mislim da će dati Slobi šansu i da će se naći - rekla je Bojana.
Rekla si da su navikli na nešto, možda im bude bolje nešto na šta nisu navikli - rekla je voditeljka.
Oni su navikli na komfor, tj. ona mi je baš umetnička duša. Ova devojka nije bolesna, ima neki svoj svet - dodala je Bojana.

Aneli i Janjuš su nastavili svoj razgovo i priznali jedno drugom sve što su mislili da se neće čuti.

Reci ti meni ko je tvoj tip žene u kući? -pitala je Aneli.
Nećeš se ljutiti ako ti budem rekao? -pitao je Janjuš.
Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao ali bih mogao da se probudim pored tebe a da posle ne tražim taksi da ide kući -rekao je Janjuš.
Pitam te ko ti je tip a ne ono što osećaš prema meni? -pitala je Aneli.

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Darijanu Radomiroviću kako bi izneo svoju nominaciju.

Dosta se slažem sa Snežom. Sloba mi liči na čoveka iz američkih filomova. On ide sa nama do finala. Što se tiče Vivien, ona kada ide dvorištem, ide crni oblak sa njom. Iako Sloba misli da je on njoj prvi prišao, bio sam prisutan kada mu je ona prišla prva. Video sam na njoj podmukli osmeh, kao da on ne kapira, a za Slobu vidim da se napa**o. Vivien je poslednjih deset dana meni najomraženija osoba u kući. Ne volim alave i proždrljive osobe. Ima brdo zlodela ovde. Ovde se skupio tim gladnih u glavi, a gospođici je ukrao neko krem. Ona je jedina koja nikome ništa nije kupila kada je bila Odabrana. Pre bih crkao gladan nego od ovakve osobe uzeo da jedem, tako da nominujem Vivien, ostavljam Slobu - rekao je Darijan.
Ja sam tebe i Snežu ponudila kada ste bili gladni, tako da nemoj da lažeš - rekla je Vivien.
Što se tiče Vivien, nisam imala prilike da razgovaram sa njom, ali sam stekla utisak da je u odnosu sa Slobom folirant. Nije mi delovalo da ima emocije prema Slobi ili da joj se dopada na neki način. Sačuvala bih Slobu, poslala Vivien - rekla je Lejdi Di.

Janjuš je nakon priznatih simpatija odlučio da izmasira Aneli koja je za njega imala poseban zahtev.

Prija li ti ovo? -pitao je Janjuš.
Znaš kako, ne mogu ti opisati -rekla je Aneli pa dodala.
Aj zavuci tu ruku ispod majce i lepo me izmasiraj -zahtevala je ona.

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi izneo svoju nominaciju.

Neću preterano da dužim, svidelo mi se što je Bojana rekla za Slobu da je ušuškan. Analizirao je tuđe živote, sada je red da analizira malo svoje. Bez obzira na to što mu je Marko dao vetar u leđa, mislim da se ništa neće promeniti. Slobu ostavljam, Vivien šaljem u izolaciju - rekao je Ša.
Ja Vivien znam iz prethodnog rijalitija, proveli smo tamo nedelju dana. Mislio sam da je malo drugačija, neko njeno ponašanje nisam ovde očekivao od nje. To oko hrane nisam očekivao od nje...Vivien ću da ostavim, Slobu ću da pošaljem u izolaciju - rekao je Šan.
Što se tiče Slobe, ja kada sam video da će da uđe politički analitičar, mislio sam da će biti cediljka, ali je**ga, nije se to desilo. On je povučen i miran lik, mislim da će da uvaži ove komentare. Zanimljiv si lik, intresantan si nam svima ovde. Vivien je kao i ja, umetnička duša. Okej je lik, u svom nekom paralelnom je svetu, ne slažem se da nosi crnu energiju, mislim da je pozitivna. Vivien ću da sačuvam, šaljem Slobu - rekao je Pablo.

Reč su dobili Požgaj, Nikola Lakić, Miona i Boža Džons.

Ugledaću se na Bukilića i govoriti kratko jer ne verujem u bajke. Dobar čovek ali neće moći ovde da se odbrani jer nije sposoban kao što ni Vivien hoće da bude u centru pažnje ali takođe nije sposobna. Slobo, da li želiš da ideš kući? Šaljem Slobu a ostavljam Vivien -rekao je Požgaj.
Slažem se sa Bukilićem i meni se ide kući. Vivien je samoživa a analitičar nesnađen, ostavljam Vivien -rekao je Lakić.
Sloba je jedan gospodin ali ne komuniciramo mnogo. mislim da nekada želi da ostane kada onako igra sa Miljanom ili se zakači sa Vivien. Smatram da ima šta da kaže ali nije nametljiv. Sa Vivien sam bila u karantinu u sobi i na prvi pogled me je začudila. Čudakinja je ali je snalažljiva. Ostaviću nju a nominovati njega, mislim da trebaju jedno drugom da daju šansu -rekla je Miona.

Reč je dobila Anđela Šparavalo da nominuje.

U karantinu su Uroš i Sloba non stop bili zajedno i nije hteo da ga pusti iz sobe da ide bez njega -rekla je Anđela.
Lažeš, ja mogu da idem na poligraf zbog te priče -rekao je Sloba.
Ovo što je Anđela napomenula je priča od pre par dana koju je Uroš ispričao ovde i navodno je tajna i to se drži kao kec u rukavu protiv slobe. ja sam bila u karantinu i tamo bila sa Sanjinom i odmah su nas spojili. Ovo što je Uroš ispričao vezano za njegov odnos sa Slobom sada treba da ustane i kaže a priča je vrlo ozbiljna, možda i za tužbu -rekla je Kačavenda.
Ja sam svega jednom izašao iz svoje sobe u karantinu jer sam čuo da je to strogo zabranjeno. Nisam planirao nikoga da tužim ali sam spreman i da idem na poligraf. Ovo je tema koja me sputava od početka rijalitija -rekao je Sloba.

Marija Malivuk dobila je reč od voditeljke Ane Radulović, kako bi iznela svoju nominaciju.

Uroš je pričao priče da su se dopisivale, međutim i budala bi videla da čovek nema veze s tim. Nisam videla to što je Anđela videla, niti sam čula to što je i ona. Što se tiče Vivien i Slobe, ja bih njih dvoje opisala dva filma. Sloba je neko o kome ja nemam neko specijalno mišljenje, niti sam ga primećivala. Primetila sam jednu osobinu kod njega. Ja sam ovde moljakala za hranom i bila sam gladna i Sloba je to svoje ništa podelio sa mnom, a otrovna Vivien je došla sa dva jaja i pitala me: "Da li si nešto jela?", kad sam joj rekla: "Ne" i dala mi je ta dva jaja...Zbog te osobine koju ima Sloba, on je za mene čovek do kraja, tako da ću ja ostaviti ovde otrovnu Vivien i nadam se da će biti gladna i naučiti jednu životnu lekciju, a to je da deli sa ljudima. Da sam u pustinji i da imam flašu vode, zalila bih kaktus - rekla je Marija.
Ja sam s Vivien malo nešto razgovarala, baš je bila tema oko Slobe i ona mi je rekla da joj treba ljubav i pažnja, podržala sam je u tome. Smatram da sve što se tiče Slobe radi zbog priče, želi da bude u temi, ali smatram da joj to ne treba, pametna je. Šaljem Vivien, ostavljam Slobu - rekla je Slađana Bošković.
Ja ne mislim da je Vivien negativna, već je u svom svetu i gleda samo sebe. Ne mislim nešto posebno o njoj. Meni je Sloba jako dobar, ima šta da pokaže i kaže, ja sam s njim dosta pričala, pametan je i inteligentan, tako da ću ostaviti Slobu, a poslati Vivien - rekla je Jovana.

Reč su dobili Manuel Marušić, Tijana Dimitrijević, Tamara Božović, Marijana Špirić, Vesna Ćuruvija Kibo.

Kod Vivien je jedini problem što su tu kamere i ona misli da može bolje ali napolju bi bili napolju. Slobu šaljem a ostavljam Vivien -rekao je Manuel.
Mislim da ga je ova priča dotukla, pre je bio komunikativniji ali mislim da treba da ostane ovde i mislila sm da može doći do finala. Što se njihove priče tiče mislim da je fejk sa njene strane. Jako je samoživa i ljubomorna na tamaru a uroš joj je samo paravan. Nju šaljem a ostavljam Slobu - rekla je Tijana.
Ja znam da je Vivien ljubomorna žena na mene. Sloba i ja smo vrlo dobri drugari od prvog dana i znam da nije bio sa urošem. Često se javlja ali kada ne dobije reč ne nameće se. Za gospođu Vivien ne bih znala šta da kađem osim da je fantastičan umetnik. Kada se Sloba i ja družimo ona dođe da nas razdvoji i koristi ga zbog kadra. Slobu zadržavam a šaljem Vivien jer smo Sloba i ja super drugari. Podržala sam ga kada je rekao da mu se sviđa Vivien -rekla je Tamara.

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Heleni Foks kako bi iznela svoju nominaciju.

Sa Vivien provodim više vremena, više razgovaram nego sa Slobom. Specifični su mi, drugačiji su od ostalih ukućana. Meni je Slobodan intresantan lik, uživa u ženskoj pažnji, a Vivien je ljubomorna. Ostavljam Vivien, šaljem Slobodana - rekla je Helena.
Meni je Sloba sasvim okej, idemo zajedno kada izađemo da trošimo njegove pare...On mnogo zna da kaže, ali samo određenim osobama s kojima se druži. Idemo za Marbelju, idemo da trošimo njegove pare, logično, da uživamo na jahti i u dobroj hrani. Nominovaću Vivien, ne njega - rekla je Sara.
Ako se ne varam, Vivien je rekla da ne može Slobi da ponudi ništa osim druženja, tako da ne treba da bude ljubomorna. Mislim da je Sloba iskreniji od nje, stojim iza toga da je sebična. Šaljem Vivien, ostavljam Slobu - rekla je Stefani.

Reč su dobili Ramiz i ovonedeljni vođa Munjez koji je imao završnu reč.

Sloba je gospodin čove i imam lepo mišljenje o njemu. Što se tiče Vivien, imali smo jednu raspravu na bazenu. Posle je donela kesu puno hrane koju je htela da sakrijemo za nas dvoje ali ja sam odbio. Ipak ću je ostaviti samo zato što je iz Novog Pazara -rekao je Ramiz.
Slobu sam video u novinama pa sam ga prepoznao. Mislio sam da će stići do finala i da ima šta da kaže. Ljut sam jer sada hoće kući a nije loš momak. Kada pričaš svi ćutimo jer pametno govoriš. Odnos njega i Vivien, ne bih preporučio da uđete u nešto više jer mi se ne sviđa šta radi. Što se tiče hrane, nosila je pun džak a nije mi se svidelo što taj džak sakrije a kada mi sednemo da jedemo gleda nas kao tužno kuče da bi je mi ponudili. Pređe preko sebe lako i ne poštuje se dovoljno. Ja sam ih poslao iz najbolje namere, međutim iz njihovih priča ne poklapaju se. Kupio je hranu samo sebi u kazinu i jeo samo, to nije džentlmentski. Posle je čula da pleše sa drugom pa je reagovala, tu vidimo da je ljubomorna. Što se tiče krema, mi smo uzeli njen a otvorili naš i dali je da se posluži. Iz te situacije koja mi je dno dna, nju ću poslati u izolaciju a Slobu ostaviti -rekao je Munjez.

Reč su dobili Vivien i Sloba kako bi prokomentarisali svoje nominacije.

Okomili su se na mene jer sam žensko. Slađa je bila iskrena. teodorica moja mi je isto zapala za oko. U suštini se jesam malo postavila kao samotnjak ali prosto sam takva i različita sam. Dosta sam duhovna. Ljudi su više davali komentare na osnovu hrane a nisu se trudili da me upoznaju a smatram da sam kulturna i vaspitana. Nisam se toliko družila sa ljudima jer ne volim sve tako odmah i brzinski -rekla je Vivien.
Svima sam zahvaljujem na komentarima koji su bili surovi ali istiniti. Pričaću od sada više. Uroš me ne interesuje ali ako me neki muškarac zainteresuje ustaću i glasno reći. Od sutra ćete videti pravog Slobodana Josipovića -rekao je Sloba.

Voditeljka Ana Radulović saopštila je da su učesnici "Elite" u većini izglasali Vivien Kurtović u odnosu na Slobodana Josipovića, te je tako ona prva nominovana učesnica za izbacivanje.

Nakon ovoga, voditeljka je saopštila ko je nominovan od strane publike. Ana je podigla Manuela Marušića, Ramiza Gusinca i Jasmina Ana.

Neka ustanu Manuel, Ramiz i Jasmina Ana...Neka sedne Ramiz, nominovana je Jasmina Ana od strane publike - saopštila je Ana.

Pošto je saopštila da je Vivien nominovana od strane cimera, Jasmina Ana od strane publike, na red je došao sud "Odabranih".

Odabrani su izglasali Jovanu "tattoo" - saopštila je Ana.

U toku "Igre istine" učesnici su jedni drugima postavljali pitanja, na koja su najviše želeli da čuju odgovore.

Igru je započeo Uroš Stanić.

Imam pitanje za Aneli, definiši odnos sa Janjušem -rekao je Uroš.
Mi smo prijatelji i ne znam šta više da kažem. Bliski smo i u nikad boljim odnosima tako će i ostati -rekla je Aneli.
Šta ti misliš o ovome što sam rekla? -pitala je Aneli Janjuša.
Bliski smo prijatelji ali nećemo biti u vezi -rekao je Janjuš.

Helena Foks naredna je postavljala pitanja na Igri istine.

Mene zanima da li ste ti i Milica u vezi ili je to kombinacija - pitala je Helena.
Da, u vezi smo - rekao je Terza.
Da, u vezi smo - rekao je Terza.
Pitanje za Munju, ko ti se više sviđa: Helena ili Marijana - pitao je Terza.
Ja sam danas završio kontakt sa njom da joj se obraćam i dajem kompilmente zato što me je napala (Marijana) u radionici, ne znam zbog čega. Nisam imao ništa striktno ni sa jednom, ni sa drugom. Prija mi i jedno i drugo društvo, ali mislim da nisu iskrene kada je ta ljubomora u pitanju. Mislim da sma pogrešio što se tiče Helene, sada sve ide na bolje i bolje, proveli smo četiri dana zajedno. U ovom periodu je to Helena - rekao je Danijel.

U toku "Igre istine" učesnici su jedni drugima postavljali pitanja, na koja su najviše želeli da čuju odgovore.

Miksi, zašto lažeš i sebe i sve nas da ne gajiš emocije prema Zoli? -pitao je Ša.
Što se tiče Zole imam i dalje neke emocije i neću ostati imuna, družićemo se ovde. Te emocije nisu ljubavne i ne bih sebi dozvolila da budem sa nekim ko menije zvao kada je trebalo. Ja kada nekoga volim, volim ga i napolju a on me je samo koristio. Sada mi je kristalno jasno, voleo me je u početku ali ga je slava udarila u glavu, kocka i alkohol. Prvi odnos sa Nevenom je najviše zaboleo i to mu neću zaboraviti. Mogu da se kontrolišem jer kada bi ušli u vezu znam gde bi to vodilo a to mi ne treba, to blamiranje.

Miljana Kulić je naredna postavila pitanje u Igri istine.

Pitanje za Mensura: Zbog čega ne dozvoljavaš pristup devojkama u rijalitiju u smislu da budeš u vezi sa njima?! Imaš li nekoga napolju ko te čeka ili nisu ove devojke tvoj kalibar - pitala je Miljana.
Ne upuštam se u dublje odnose sa devojkama jer to prirodno ne osećam. Družim se sa ljudima koji mi prijaju. Ja volim nekoga, bio s tim nekim ili ne. Ja sam za vas zauzet, iako nisam - rekao je Mensur.
Pitanje za Milenu: Druga ili treća osoba pokušava da nas posvađa ili govoriš meni iza leđa nešto loše. Kakvog je tipa to ogovaranje - pitao je Mensur.
Ne, ne, ja sam to rekla i juče. Pretpostavljam da sam nekome smetnja ako provodimo vreme zajedno. Sve što mislim, ja kažem u brk. Inače sam tip osobe, dvosmerna sam. Kako volim da se pitam, tako volim i da mi se kaže. Teodora me je nešto pitala, vidim da su krenula neka ogovaranja. Ja sam rešila da sve govorim za stolom, a ono što bih imala tebi da kažem, rekla bih, ali nemam ništa - rekla je Kačavenda.

Veliki šef zvonom je obavestio Elitu da je kraj Igre istine, te im je tako poslao nagradu. Nenad Macanović Bebica doneo je korpu do crnog stola, te su, na iznenađenje mnogih, zajedničkim snagama podelili materijal iz korpe.

Naime, svi su se okupili oko Danijela Dujkovića Munje, te je tom prilikom počela raspodela materijala iz plastične korpe.

Nakon nominacija i igre istine, Uroš Stanić je prišao Slobodanu Josipoviću, kako bi rešili sukob koji se večeras potegao oko njihove navodne afere iz karantina i izgladili odnos.

Ja kada sam bio u kući odabranih, Kačavenda je rekla da će nešto izneti javno -rekao je Uroš.
To nije Milena rekla nego Luka, ona je dobra žena. Molim te, te priče više... -rekao je Sloba.
Nakon toga su jedno drugom pružili ruku pomirenja, a koliko će ovo primirje trajati, ostaje nam da vidimo!

Uroš Stanić je nakon izglađemih odnosa sa Slobodanom Josipovićem, potrčao kako bi mu pomogao da se što pre iseli iz izolacije koju je delio sa Vivien.

Gradi ti sa njim ljubavne odnose i pusti mene na miru Vivien ako ti se sviđa. Ako ti se ne sviđa produži dalje -rekao je Uroš.
Ponesi taj manji džak Uroše, taj ti je težak, daj ga meni -rekao je Sloba.

Da li ovo dobro delo ipak iza sebe ima skrivene namere ili je Uroš iskreno pritrčao u pomoć Slobi, ostaje nam da vidimo!

Uroš Stanić došao je u kuću "Odabranih" kako bi uzeo svoj deo hrane od nagrade Velikog šefa, te je tom prilikom ušao u klinč sa Milenom Kačavendom.

Čekaj, šta je naše - pitao je Uroš.
Ovako, pola kantice, evo sad smo podelili, to je grupa ti i Aneli - rekla je Milena, a Uroš je odmah otvorio kanticu krema kako bi proverio.
Nemoj da si bezobrazan - rekao je Majčica.
Mleko ide po pola litre - pričala je Milena, te je tražila mericu, što je Luku dodatno šokiralo i iznenadilo.

Ovonedeljni vođa Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, odlučio je da malo zaigra i zapeva u Beloj kući, te je odabrao numeru poznate pevačice i zvezde Aleksandre Prijović koja nosi naziv "Dam dam dam".

Njemu se u plesu i pevanju pridružila Slađa Poršelina, te su zajedno podigli atmosferu u Beloj kući na viši nivo.

Posle plesa, Danijel je sišao sa klupe, te su porazgovarali kroz osmeh.

Odakle ti energije - smejala se Slađa.
Tek se zalećemo. Sad sam se istuširao, kao nov sam sad. Hajde ćao, laku noć - reko je Munjez i zagrlio je Slađu.
Mmmm, kako mirišeš - rekla je Slađa.

Autor: S.Z.