AKTUELNO

Osman Karić se odmah oglasio i prokomentarisao Stefanovo javno priznanje i izvinjenje Šaviji.

Stefan Karić potpuno se povukao u medijsku ilegalu, nakon incidenta sa starletom, Natašom Šavijom, a danas je odlučio da prekine tišinu i progovori o suđenju, kao i novoj devojci, a on je ovu priliku iskoristio, kako bi se javno izvinio Šaviji zbog svega što se dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov otac nedavno je stupio u kontakt sa pretučenom starletom, a Stefan ističe da nije želeo komunikaciju sa Natašom, samo kako se ne bi nešto pogrešno protumačilo:

- Svaki roditelj je na strani svog deteta, naravno da moj otac ne podržava nikakav vid nasilja. Naravno dam mi je zamerio što sam joj uzvratio šamar, nije dobro i nije normalno, ni džentlmenski. Ne opravdavam sebe nijednog trenutka, tako se desilo... Nije mi se nikad tako nešto nije desilo i naravno da se kajem što sam to uradio. Nisam imao nikakav kontakt s njom posle toga da se nešto pogrešno ne protumači. Ja joj se i ovom prilikom javno izvinjavam zbog svega što je bilo. Mi se znamo nekoliko godina unazad, videli smo se nekoliko puta i nismo bili u vezi. Prve godine kad smo se upoznali bili smo nešto neobavezno. Nisam znao da je takva u nekim situacijama, stiojim pri tome što se desilo - priznao je Karić tom prilikom.

Odmah nakon izvinjavanja Nataši, oglasio se i njegov otac Osman, koji je prokomentarisao Stefanovu izjavu i objašnjenje incidenta koji se dogodio:

Foto: Instagram.com

- Izvinjenje Nataši i naravno da Stefan stoji iza svojih postupaka - napisao je Osman.

Autor: N. Ž.