AKTUELNO

Ona je drastično promenila svoj izgled!

Pevačica Aleksandra Dabić u novom spotu ostavlja bez daha. Mušku populaciju najviše je zaintrigirala u ulozi trbušne plesačice u nošnji od svarovski kristala.

Pored toga, Aleksandra je drastično promenila svoj izgled, te je danas plavuša koja oduševljava svoje prijatelje na društvenim mrežama. Promeni je doprinela i sreća na emotivnom polju, jer je Aleksandra i majka male Helene koja sada ima nepune tri godine, a koja je svakodnevno pored brdo obaveza uveseljava. Iako se na kratko povukla sa scene, vratila se nikad izazovnija.

Foto: Promo

Kako naš izvor saznaje, Aleksandrin suprug Jovan je šokiran njenim izgledom, a ovako nešto nije očekivao od supruge, s obzirom na to da je do sada bila mirna, smerna, skromna i povučena devojka.

Za potrebe snimanja spota za pesmu "Mene čuva Bog" pevačica je bila provokativna, promenila boju kose kao i tri različite frizure u toku snimanja, ali svemu tome nije kraj... Ono najčudnije jeste da u novom spotu ove plavuše nema njenog supruga koji je u njenim ranijim ekranizacijama rado glumio. U pesmi "Mene čuva Bog" pojavljuje se mladi i zgodni maneken. Kako je tek suprug reagovao na ovo?

Foto: Facebook

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Dabić

#Pesma

#pevačica

#spot

'