AKTUELNO

Ukućanima nije bilo nimalo prijatno dok su ovo slušali!

Ni ovo popodne u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, ''Zadruzi'', nije prošlo bez pisma Velikog šefa!

- Kada ste se uselili neki su se od vas poznavali odranije, neki nisu. Danas želimo da čujemo ko vas je pozitivno iznenadio svojim ponašanjem, a ko razočarao. Treba da glasate za osobu koja vas je iznenadila i koja vas je razočarala - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Saška je prva počela sa izlaganjem, a svojim izjavama izazvala je svađu!

- Ana me je prijatno iznenadila. Moj prvi utisak da si laka devojka, ali kako je vreme odmicalo shvatila sam da to nije tako. Ti si najznačajniji primer nekog ko me je ovde najviše iznenadio - rekla je Saška nakon čega joj se Ana zahvalila, a mnoge je iznenadilo da joj nijednog trenutka nije progovorila zbog epiteta lake devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, zadrugar kog je imenovala kao osobu koja ju je najviše razočarala nije ostala imuna na njene reči, pa je sve preraslo u žestoku svađu.

- Ti si jedan najobičniji seljak koji treba da se bavi poljoprivredom. Ti se malo-malo potučeš sa svojim ocem. Mislim da Miki treba da me zaobilazi u širokom luku. Stoko jedna bezrepa. Ti si praviš fin, a kradeš po prodavnicama. Najveći si ovde klošar i prevara. Ti i ja smo završili i to je to - vikala je Saška na Mikija, a on joj nije ostao dužan:

Foto: TV Pink Printscreen

- I za tebe se priča da j*beš sa svojim kumom. Ja sa svojim ocem nisam u nekim odnosima, ali se ne tučemo - uzvratio je Đuričić.

Nešto kasnije, došlo je do nove svađe između Mikija Đuričića i Saške Karan, a tom prilikom Miki je rekao pevačici kako je čitao da je imala intimne odnose sa svojim kumom. Kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-klipovima.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Otac

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'