AKTUELNO

U studiju se tokom emisije javila gledateljka koja je brutalno napala Kristinu Kiju Kockar.

Iako je Kristina Kija Kockar neko koga su mnogi podržavali s obzirom na to da se soliradišu sa njenom situacjiom koja je zadesila otkad je njen, još uvek zakoniti muž Sloba Radanović prevario pred širim auditorijumom, u toku emisije javila se gledateljka koja je Kiju pitala nešto što je šokiralo sve gledaoce kao i prisutne u studiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, kako se gledateljka izjasnila da su njeni fanovi, kao i njena šira porodica isključivo na strani Lune Đogani i Slobe Radanovića, veoma je oštro upozorila ukućanku da ovaj zaljubljeni par ostavi na miru, da im se više ne približava i naglasila da joj se Sloba nikada neće vratiti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi navijamo za Lunu i Slobu da budete do kraja života zajedno i da imate troje dece. Ja sam iz Banja luke i volimo Slobinog oca i tebe .. Želim da budete srećni, a tvoja dotična gospođa nek stavi tačku na vaše ponašanje i nek se odmakne od žurke! Nama su oči bile suzne kad smo gledali kako se koprca kad ste tu, a mi nećemo dozvoliti takvu blamažu! Ako ne može da se živi, kraj priče, bre!  Završi s njom, jer mi želimo da ti i Luna budete srećni,  mi želimo vašu sreću! - započela je svoje izlaganje gledateljka, a potom nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Kiji želimo sreću sa njenim dečkom iz Budve, jer mi smo u stvari hteli da joj mnogo veće stvari ružne kažemo, ali ne ovako nego uživo. Ova Gospođa ima sina od 31 god, a samo da kažem da njeno ponašanje prevazilazi svaku meru, a Luna je stvorena za tebe, zato što vas je Bog stvorio! S obzirom da su "naši fanovi i Luna i Sloba", mislim da je krajnje vreme, ono što si do sada rekla da prestaneš sa svojim iluzijama i da se ne praviš luckasta i da traziš zaštitu od svoga muža koji je srećno zaljubljen. Pusti nek se vole, jer i ti si nekada volela, a da l' ćeš nekog da voliš ne zanima me... Ovde su ljudi srećni jer vas gledamo, a Mića nije kompetentan da raspravlja o tome, treba da ćuti, a ne da on izbulji svoje oči da bi tebe zaštitio, jer ovde su Sanja i ostale prelepe, nisi ti tu jedina... Stavi tačku na svoje izlaganje i ne budi blizu kad je žurka, jer nama je žao da kvariš iskrenu ljubav, a ti nisi sposobna da održiš vezu, ti za njega nisi stvorena i nemoj to da kvariš... Dugo sam čekala ovaj poziv, jer nam se toliko toga skupilo. Skloni se od njih i ne traži zašitu od svog supruga, jer on je kriv što dozvoljava, a tebi ako se igra igraj na drugu stranu, a ne pored njih. - rekla je između ostalog gledateljka iz Banja Luke.

Ova gledateljka je najoštrije osudila ponašanje Kije Kockar, a Luna je bila izuzetno srećna i zahvalna, jer se neretko nalazi u situaciju kada neko podržava njenu vezu sa Slobom.

Foto: TvPink Printscreen

Učesnica Kristina Kockar, koja je bila najoštrije isprozivana od strane ove nepoznate osobe, bila je nasmejana i uz smeh izjavila da će od večeras, kada bude žurka svoje vreme provoditi u pabu. Kako biste i vi prokomentarisali ovaj događajaj koji je šokirao milionski auditorijum pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R

#Kristina Kockar

'