AKTUELNO

Šta je tražio, to je i dobio!

O željama se dosta pričalo prošle noći u "Zadruzi". Nakon što je Veliki šef rekao ukućanima da se slože i odluče koju bi želju voleli da im ispuni, došlo je do opšte svađe između zadrugara.

Foto: RTV Pink

Pošto nisu uspeli da se dogovore, a Veliki šef je bio dobro raspoložen, odlučio je da im pruži još jednu priliku, ali prvo moraju pozitivno da reše izazov koji su dobili, što je bilo da izdrže vezani za noge u parovima naredna 24 sata.

Foto: RTV Pink

Zbog ovog izazova došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore, koja je zamerila Sanji Stanković što je prihvatila izazov sa Banetom Čolakom, kao i između Mace Diskrecije i Bore Santane, kome je ona zamerila što je vezan sa Anom Korać.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon svega, Anđelo Ranković otišao je u Rajski vrt gde je rekao da njemu, iako se često svađa sa Macom, ne smeta što mu je ona zapala kao par ali i da on ima svoje lične želje, kao i da bi voleo da dobije tajni zadatak kako bi bio nagrađen.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti pitalo je Anđela da li možda zna ko Sanji Stanković piše pisma, na šta je maneken odgovorio da ne zna o kome se radi ali da misli da su to Miki Đuričić i Filip Đukić. Ranković je zatim dobio tajni zadatak, a to je da sazna ko Sanji šalje pisma i da li ista i dalje stižu ovoj ukućanki. Kako je sve to izgledao pogledajte u snimku ispod:

PROČITAJTE: MATORA TOTALNO SLOMLJENA: Nije mogla da se pomiri sa Sanjinom odlukom, pa napravila HAOS! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Teodora Džehverović

'