AKTUELNO

Kija se odlično provela, Luna baš i ne.

Odnos Kristine Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani, ne prestaje da privlači pažnju miliona već mesecima. Nakon što ju je prevario pred kamerama, Kija je odlučila da uđe u "Zadrugu" i u lice kaže svom suprugu i njegovoj devojci šta ima.

Foto: RTV Pink

Nakon toga, Kristina je stekla odličnu komunikaciju sa njegovom izabranicom Lunom Đogani, pa su se često čuli komentari da su njih dve dobre drugarice. Takođe, u tom idiličnom druženju priključio se i sam pevač Sloba Radanović.

Foto: RTV Pink

U toku žurke povodom dočeka Nove godine, koja je bila organizovana prošle noći, Radanović je uzeo mikrofon u ruke i zapevao, po čemu je postao prepoznatljiv kada je provod u najgledanijem rijaliti programu u pitanju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ono što je skrenulo pažnju, jeste da se njegovom pevanju najviše obradovala još uvek zakonita supruga Kristina Kockar, koja je sve vreme bila u Slobinoj blizini i pevala zajedno sa njim, dok je Luna Đogani takođe bila tu, ali vidno neraspoložena.

Foto: RTV Pink

Radnović je pevao najlepše ljubavne pesme, a nekoliko puta se i nadovezao na rečenice koje je izgovarala njegova supruga Kristina Kockar. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: KONAČNO USPELA DA GA ZAVEDE?! Marko će poludeti kada vidi šta su radili Divna i Bane! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'