AKTUELNO

Otkriveni detalji koji će vas ostaviti bez daha!

I ove nedelje gledaoci su imali priliku da uživaju uz emisiju "Premijera - Vikend specijal" a osim što volite da slušate i gledate Tijanu Pricu i Ognjena Nestorovića, kao i njihove goste, jedna od rubrika koja se ne propušta jeste "Odakle se sele".

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Novinar "Premijere", Nemanja Vujičić, ove nedelje je posetio Mostar, rodno mesto pevača Željka Samardžića, gde je otkrio malo poznate detalje o njegovom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja je otkrila najviše detalja iz života popularnog pevača je njegov kum, koji je u emisiji ispričao odakle i kako se Samardžiću rodila ljubav prema muzici:

Igrali smo se mi loptom, košarku, ali je Željko uvek više voleo muziku. Ja mislim da je on majke pokupio tu žicu za pevanje. Bio je razmažen, jer su svi u kući disali za njega. Bio je srednji đak, odličan, vrlo dobar, ali se nije isticao. On je imao osećaj za pesništvo. U muzičkoj školi je bio jedan od retkih muškaraca, mi smo ga zezali zbog toga, onda je počeo čak i da svira trubu - ispričao je njegov kum.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, dve najstrašnije stvari koje su otkrivene o Željku bile su njegovo ranjavanje kao i gubitak sina:

On je sasvim slučajno ranjen, leteli su meci. On je bio u jednom stanu, zapucale su granate i njega su nezgodno pogodile u leđa. Trebao je u Ljubljanu da ide na kliniku da se operiše i tako je nastavio svojim putem. Fizičke posledice je imao, ali je Željko duhom previše jak da bi to ostavilo previše traga na njega. Kad je izgubio sina, to mu je bio najteži dan u životu. Mislim da ga je muzika i izvela, ona mu je pomogla u mnogo čemu u životu, od njega je napravila gospodina - otkrili su Željkovi prijatelji.

Foto: YouTube screenshot

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Željko Samardžić

'