AKTUELNO

Od starta trudnica i pevačica imaju loš odnos.

Prve varnice između Miljane Kulić i ostalih zadrugara desile su se na samo ulasku ove nove zadrugarke u Zadrugu. Naime, Miljana je pomešala ko je devojka manekenu Anđelu Rankoviću, koga od ranije poznaje, što joj je zamerila Teodora Džehverović.

Foto: RTV Pink

Miljana je kasnije u Rajskom vrtu rekla kako joj se ne dopada pevačica koja je u vezi sa njenim prijateljem, a u toku noći ova zadrugarka razgovarala je sa Rankovićem, kome je davala savete. Sve to sa strane slušala je i sama Teodora.

Foto: RTV Pink

Gledala sam te pre neki dan. Ovde si super. Uhvatio si se u loše ljude, počeo si da se družiš sa lošim ljudima koji žele da eliminišu konkurenicju. Ja sam želela sa tobom da se družim i mnogo mi je žao. Lepo izgledaš i bori se do kraja. Trudi se da ostaneš! Fin si momak! Ja njega (Anđela) mnogo volim - hvalila je Miljana manekena.

Anđelo je ostao zatečen i bez komentara, a savete od Miljane Kulić tražila je i Saška Karan koja smatra da su oni veoma bitna stvar. Ovaj deo koji se dogodio prošle noći, možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: PUSTI ME DA SE PRIVIKNEM: Anđelo se posvađao sa Teodorom zbog NJENE MAME! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

'