AKTUELNO

Nakon skandala u kojima je glavni akter sin Goce Božinovske, pevačica je rešila da se oglasi i stane u odbranu svog brata.

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, priveden je na dan svoje krsne slave po poternici Osnovnog suda iz Raške zbog toga što se nije pojavljivao na suđenjima povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića, što je privuklo veliku pažnju domaće javnosti.

Zbog raznih spekulacija, pevačica Jelena Vučković, Mirkova sestra, rešila je da stane u odbranu svog brata i svima stavi do znanja kakav je on, zapravo.

Foto: Instagram

Stvarno je divan mladić. Mi nemamo probleme s njim. Više je to medijski preuveličano. Slava je bila, lepo je bilo i lepo se završilo. Imao je sutradan informativni razgovor. Nisam ni ja upućena jer nisam sve vreme bila tu. Svratila sam nakratko. Mirko je prava dušica. Brat kakvog bi svako poželeo. Zaštitnički se ponaša prema sestrama - iskrena je bila pevačica.

Njen brat često je na meti pripadnika policije zbog brze vožnje i tuča, a Jelena smatra da sve to ništa nije čudno ukoliko se u obzir uzmu njegove godine.

Foto: Instagram

Mirko je divan, voli da izlazi, što mu se ne može zameriti jer ima 24 godine. Svi smo bili luckasti u tim godinama. Ja ga uvek savetujem i vremenom će se promeniti. Već se menja nabolje - optimistična je bila Mirkova sestra.

Autor: D. Tanasijević

#Goca Božinovska

#Jelena Vučković

#Mirko Šijan

#pevačica

'