AKTUELNO

Morala je da snimi njegovu reakciju.

Poznata pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić pre godinu dana postali su roditelji. Ona je na svet, posle velike želje i borbe za potomstvo, donela sina Jakova, koji je njihov dom ispunio velikom radošću i toplinom.

Iako je često na nastupima, gostovanjima i putovanjima Seka uspeva da sota vremena provede i kod kuće, sa svojom porodicom, pa svaki zanimljiv trenutak sa svojim naslednikom podeli sa obožavaocima na Instagramu, gde je jedna od najaktivnijih pevačica sa domaće estrade.

Tako je sada morala da snimi trenutak u kom ju je sin oduševio, pa je to objavila u okviru storija na Instagramu. U snimku se može videti kako Jakov ne pomera pogled sa TV-a na kom je njegova mama, koja je dala intervju za jednu emisiju.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: KOLABIRALA? Pevačica završila na infuziji! (FOTO)

Oko njega su igračke, ali čim se mama pojavila na malom ekranu, sve drugo je prestalo da mu bude interesantno, pa je netremice gledao u nju. Pevačicini obožavaoci sigurno su se raznežili kada su videli ovu njenu objavu, a šta su joj sve pisali u inboks posle ovoga poznato je samo Seki.

Autor: J. M.

#Seka Aleksić

'