AKTUELNO

Atmosferu u studiju dovele do usijanja.

Rijaliti "Zadruga" od samog početka emitovanja privlači veliku pažnju milionskog auditorijuma. Sva zbivanja prate se iz minuta u minut, a poslednji stanar Bele kuće je trudna Miljana Kulić koja je od samog početka iznela svoje mišljenje o vezi Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Miljanini roditelji, Marija i Siniša Kulić dele mišljenje sa svojom ćerkom, majka ove trudnice pred Luninim roditeljima prokomentarisala je celu ovu situaciju.

Možda je kod vas estradnih ličnosti to sve normalno, ali kod nas, običnog naroda nije - prokomentarisala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije, gospođo to normalno, evo recimo da li bi narod trebalo da kritikuje to što je Vaša ćerka zatrudnela u rijalitiju, a ja to nikada neću uraditi. To je život, trebalo bi da budete srećni i da slavite - rekla je Anabela.
Ja sam prva koja je kritikovala, ja sam to prva uradila i to je nešto što smo najmanje očekivali od nje. Bili smo frapirani. Ali desilo se, zaljubila se. Čovek nije oženjen, žena mu nije bila tamo  - nastavila je Marija.
Pa i ovaj naš se izjasnio. Rekao je "Zaljubljen sam u Lunu, volim Lunu i srediću to kad izađem" - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić prokomentarisala je da njoj Luna i Sloba nisu zanimljivi da ih gleda, a na to je Anabela odgovorila:

Ni meni da gledam Vašu ćerku, ja bih je poslala na relaks negde. Meni je mnogo teško da gledam Vašu ćerku. Ja sam bila trudna tri puta, i Vi ste. Ja bih nju volela da vidim negde kod kuće kako čita knjigu pored Vas. Mnogo mi je teško da je gledam u ovim uslovima! Ne ide mi, prosto mi ne ide trudna žena među njih tamo. Ne ide da Vi odlučujete da oni nisu bitni za rijaliti, to Vi ne treba da određujete - rekla je Anabela.

Kako je izgledao ovaj sukob i o čemu su još govorile Anabela i Marija, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Rijaliti Zadruga

'