AKTUELNO

Svi u šoku zbog onog što je popularni folker uradio!

Domaći mediji danima bruje o razvodu popularnog estradnog para - Ane Sević i Darka Lazića. Pisalo se da su Ana i Darko već razveli u tajnosti, a onda su se oni oglasili zajedničkim saopštenjem gde su naveli razloge bračnog kraha, kao i da do razvoda zvanično još nije došlo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Još uvek zakoniti supružnici vešto izbegavaju medije, međutim na društvenim mrežama se rado oglašavaju. Dok se Ana zabavlja koristeći popularne aplikacije za obradu fotografija, Darko ne prestaje da iznenađuje svojim ponašanjem!

PROČITAJTE JOŠ: ANA HOĆE DA UNIŠTI DARKA? Spremila pakleni plan, evo šta će mu sve tražiti POSLE RAZVODA!

Foto: Printscreen Instagram

On je tako ovog puta emitovao video-snimak uživo putem društvene mreže Instagram, a na istom se vidi kako vozi automobil pun prijatelja. Naime, on se zaputio na nastup u inostranstvo, a po svoj prilici nije mario mnogo za svoju, kao i bezbednost svojih prijatelja, te se tako, osim što se sve vreme snimao dok je vozio, svojim fanovima pohvalio kako uživa u boci vina dok vozi!

Foto: Printscreen Instagram

Pored toga, ono što je privuklo veliku pažnju jesu uzaludni pokušaji nepoznate devojke da stupi u kontakt sa Darkom ovim putem, međutim on se nije osvrtao na njene komentare.

- Ja i ti smo se upoznali u Krnjači, molim te odgovori na komentar - napisala je Laziću devojka na Instagramu, dok je on zbunjeno čitao šta mu pišu fanovi i ispunjavao im muzičke želje.

Foto: Printscreen Instagram

Dok su ga pojedini pratioci na ovoj društvenoj mreži pozdravljali, drugi su se pitali ko vozi iako se vidi da je na mestu vozača upravo Darko!

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Razvod

'