AKTUELNO

Dobio je korisne saveta od članova stručnog žirija.

Prvi dečak u večerašnjoj emisiji je Mario Krastev iz Sofije. Petnaestogodišnji Mario je otpevao "Quando l'amore diventa poesia" i dobio svih pet glasova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Tvoj izraz je uvek dobar, ali ovog puta ti je malo falilo toga. Sledeći put obrati pažnju na izraz u toku pevanja, da se ta gluma oseti  i u toku pevanja, u tvojim pokretima i scenskom nastupu. Inače, prošli put mislim da je bio za 20% bolji nastup, ali svaki put dođeš spreman i to treba nagraditi - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

On uvek kad se pojavi kao neki umetnik da je došao. Jeste da to nije presavršeno pevanje, ali mislim da će on napredovati što bude stariji, da će dobijati na zrelosti i da će ta njegova umetnost da se umnoži i ja mogu da ga vidim na sceni i da se baš bavi pevanjem - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Sve su ti objasnili na šta da obratiš pažnju i šta da ispraviš. Meni se čini da je ovo njegov prvi nastup za četvorku, ali je on neko ko je sam po sebi pevač za peticu i nema smisla da odlazi u baraž - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

'